Anadolu Kazandı

Anadolu Kazandı

İkinci yarı hazırlık kampında 2. özel maçta Kocaeli Birlikspor ile karşılaşan Anadolu Selçukspor rakibini 1-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekipte transfer çalışmaları da sürüyor

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Gurupta ikinci devre hazırlıklarını Antalya – Belek Papillon Otel’de sürdüren Konya Anadolu Selçukspor oynadığı ikinci hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Kocaeli Birlikspor’u 1-0 yendi. Papillon otel sahasında saat 17:00’da oynanan karşılaşmada  yeşil-beyazlı ekibin golünü Fatih Kara kaydetti. Anadolu Selçukspor 4 Ocak tarihinde sona erecek Antalya – Belek kampında planlanan üçüncü hazırlık karşılaşmasını ise 3 Ocak  saat 17:00’da Spor Toto 2. Lig takımlarından Bugsaşspor ile oynayacak.

TUFAN VE MUHAMMET İSİMLERİ

Sezonun 2. devre hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor. Torku Konyaspor’da forma şansı bulamayan Tufan Özbozkurt ve Anadolu Selçukspor’dan Altınordu’ya transfer olan ancak forma şansı bulamayan Muhammet Yürükuslu’nun  2. Yarıda yeşil-beyazlı ekibe katılması bekleniyor. Altınordu Muhammet Yürükuslu’ya ‘ takım bul’ uyarısı yapmıştı.  Muhammet’in takıma geri dönmesi beklenirken Tufan Özbozkurt’un da yeşil-beyazlı ekibe gönderilmesi bekleniyor.Sezon öncesi Hollanda kampında Torku Konyaspor’la birlikte antrenmanlara çıkan ve transferin son gününde resmi sözleşme imzalanan Tufan Özbozkurt Anadolu Selçukspor’a kiralanacak. Torku Konyaspor’da Ziraat Türkiye Kupası’nda iki maçta forma giyen Tufan, lig maçında kadro yüzü bile göremedi. Genç oyuncunun tecrübe kazanması için Anadolu Selçukspor’a kiralanacağı belirtiliyor. Torku Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman’ın hafta içerisinde yönetime transfer için rapor vermesi bekleniyor. Tecrübeli teknik adamın uygun görmesi halinde Tufan da Anadolu Selçukspor’a kiralanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.