Anadolu istikrarsız

Anadolu istikrarsız

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 17. Hafta maçında sahasında Kartalspor’a 2-1 yenilerek ateş hattında kalmaya devam etti

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 17. Hafta maçında sahasında Kartalspor’a 2-1 yenilerek ateş hattında kalmaya devam etti. Yeşil-beyazlı ekip sezon başından bu yana bir türlü istediği toparlanmayı yakalayamadı. Anadolu Selçukspor sezona kötü bir başlangıç yaptı ve 7 hafta puan yüzü göremedi. Daha sonra yapılan teknik direktörlük değişikliği ile bir hareketlenme gösteren Anadolu Selçukspor ne yazık ki bir türlü istediği istikrarlı çıkışı yakalayamadı. Puanları 8. haftadan sonra toplamaya başlayan yeşil-beyazlı ekip 5 hafta yenilmeyerek toparlanma sürecine girdi. Ancak Anadolu Selçukspor ile birlikte rakipleri de bir çıkış içerisine girince yeşil-beyazlı ekip ateş hattında kalmaya devam etti. Son haftalarda tekrar  düşüşe geçen Anadolu SelçuksporOfspor deplasmanında kaybettikten sonra sahasında büyük önem taşıyan maçta en yakın rakibi Tavşanlı’ya kaybederek çok büyük bir avantajı kaybetmiş oldu.  Bu maçların ardından bir haftayı bay geçen Anadolu Selçukspordeplasmanda oynadığı Tokatspor maçında olağanüstü bir performans göstererek on kişi maçı kazanmasını bildi. Bu maçla birlikte yeşil-beyazlı ekibin tekrar bir çıkışa geçeceği düşünülürken Anadolu Selçukspor bu kez sahasında Kartalspor’a kaybetti.  Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanmış olsaydı 17 puanla ateş hattında kurtulmuş ve moral bulmuş olacaktı. Ancak Anadolu Selçukspor bu maçtan eli boş ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta deplasmanda kendisinin en yakın rakibi olan Turgutluspor ile karşılaşacak.

Turgutluspor da düşüş içerisinde olan ve ateş hattına en yakın takımlar arasında yer alıyor. Anadolu Selçukspor bu maçı kazandığı takdirde rakibini puan sıralamasında altına almış olacak.

HAKAN ARMUTCU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.