Anadolu ikinci yarıdan umutlu

Anadolu ikinci yarıdan umutlu

Anadolu Selçukspor Basın Sözcüsü Ahmet Eser devre arası kampı ile eksiklerin giderilerek ligin ikinci yarısında daha bir takım olacaklarına inandığını kaydetti

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta devrenin son maçında 1461 Trabzon maçını 1-0 kazanan Anadolu Selçukspor 26 Aralık Cuma günü devre arası kamp çalışmaları için toplanacak. Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Eser devre arası kamp çalışmaları sırasında hazırlık maçlarının da oynanacağına dikkat çekerken eksik görülen mevkiler için görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

 Devre arasına alınan galibiyetin morali ile girdiğimizi belirten Ahmet Eser takıma yapılacak takviye çalışmalarının başladığını, devre arası kampı ile eksiklerin giderilerek ligin ikinci yarısında daha bir takım olacaklarına inandığını söyledi. Ahmet Eser açıklamasında şunları söyledi : “1461 Trabzon karşısında sergilenen güzel futbol ve alınan galibiyet nedeniyle Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyoruz. Zorlu bir ilk yarı geçirdik. Devre arasına galibiyetle ve moralli girmek bizim için iyi oldu. Takımımızın zorlu bu ligde ikinci yarıda rahat bir konuma kavuşabilmesi ve tehlikeli hattan uzaklaşabilmesi adına gerekli çalışmaların Yönetim Kurulumuz, teknik heyetimizle birlikte yürütmekteler. Eksik görülen üç mevki için tecrübeli ve direkt oynayacak, takıma katkısı ile gündeme gelecek takviye planlaması yapılıyor. Bununla beraber takımımız 26 Aralık 2014 günü Antalya-Belek’te bulunan Papillon otelde kampa girerek devre arası hazırlıklarını sürdürecek. 10 gün sürecek devre arası kampımızda antrenmanların yanı sıra hazırlık maçların oynanması da planlandı. İkinci devreye tam olarak daha hazır girmek istiyoruz. İlk yarıda oyuncularımızın gösterdiği özveriden, mücadeleden memnunuz. Sadece eksiklerimizin giderilmesi ile daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.