Anadolu için yarın kongre günü

Anadolu için yarın kongre günü

Atiker Konyaspor'un pilot takımı Anadolu Selçukspor yarın kongreye gidiyor. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde Anadolu Selçukspor, 19 Temmuz'da çoğunluk aranmaksızın yeniden kongreye gidecek

Atiker Konyaspor'un pilot takımı olan Anadolu Selçukspor'da belirsizlik devam ediyor. Anadolu Selçukspor, yarın kongreye giderek var olan belirsizliğe son verecek. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre 19 Temmuz tarihinde çoğunluk aranmaksızın yeniden gerçekleştirilecek. Anadolu Selçukspor 15 Temmuz'da takım Konya'da Tevfik Lav Tesisleri'nde topbaşı yapacak. Yönetimin belli olmasının ardından Anadolu Selçukspor'un kamp programının belli olması bekleniyor.

RESMİYETTE TEK ADAY

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor'da yönetim belirsizliği devam ediyor. Yarın genel kurula gidecek olan Anadolu Selçukspor'da çoğunluk sağlanabilirse yeni yönetim belli olacak. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde kongre 19 Temmuz tarihinde çoğunluk aranmaksızın yeniden gerçekleşecek. Yarın gerçekleştirilecek kongre öncesi resmiyette sadece bir aday bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde adaylığını koyan Serhat Güler, şu anda Anadolu Selçukspor'un başkanlığı için resmiyette ki tek aday konumunda. Konyalı iş adamı Serhat Güler'in yönetim listesi ise şöyle: "Fevzi Tezcan, Celalettin Hakan Katırcı, Rahim Yılmaz, Sami Özgüney, Hasan Ekici, İbrahim Gök, Hüseyin Sezen, Birol Akıncı ve Mustafa Çalıcı."

15 TEMMUZ'DA TOPBAŞI YAPACAK

Bu sezon şampiyonluk hedefi konulması beklenen Anadolu Selçukspor, 15 Temmuz tarihinde Tevfik Lav Tesisleri'nde toplanarak topbaşı yapacak. Geçtiğimiz sezon inişli-çıkışlı bir grafik sergileyen Yavru Kartal için bu sezon şampiyonluk hedefi konulması bekleniyor. Takımı bir üst lige çıkarmayı hedefleyen Atiker Konyaspor yönetimi, takımı bir üst lige çıkararak Atiker Konyaspor'a daha çok oyuncu kazandırmak istiyor. Oluşturulacak yeni yönetimle Anadolu Selçukspor'da oluşan belirsizlik sona erecek. Yeni yönetimin ardından Anadolu Selçukspor'un kamp programının belli olması bekleniyor.

FUTBOLCULAR RADARDA

Geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor'da forma giyen birçok oyuncu, PTT 1.Lig takımlarının radarına girdi. Takımın omurgalarından olan ve geçtiğimiz sezon iyi bir performans yakalayan Can Demir Aktav, Atiker Konyaspor ile sözleşme imzaladı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Anadolu Selçukspor'da forma giyen Okan Derici, PTT 1.Lig takımlarından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile anlaştı. Okan Derici geçtiğimiz sezon Anadolu Selçukspor forması ile 33 maça çıkarak 7 gol atmayı başardı.

KADERLERİ KAMP SONU BELLİ OLACAK

Yeni sezonda da Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek Anadolu Selçukspor   oluşturulacak kadro için Konyaspor’dan gelecek oyuncular bekleniyor. Her sezon olduğu gibi yeni sezonda birçok genç oyuncunun Anadolu Selçukspor’a kiralanması beklenirken bu kararın Aykut Kocaman tarafından açıklanması bekleniyor.  Sezonun tamamlanması ile birlikte Anadolu Selçukspor’da kiralık olan Atiker Konyaspor oyuncuları tekrar  Konyaspor’a döndü.  Ali Dere, Tufan Özbozkurt, İsmail Güven,  Oğuzhan Demirci ve Aykut Uluç  gibi isimlerin kaderi Atiker Konyaspor'un  Avusturya'nın  Langelfeld Kasabası'nda gerçekleştirdiği sezon öncesi kampının ardından belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.