Anadolu iç sahayı sevdi

Anadolu iç sahayı sevdi

Anadolu Selçukspor, geride kalan sezonda topladığı 38 puanın 23’ünü evinde oynadığı maçlarda aldı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlar da taraftar desteğini tam manası ile alamasa da puanları evinde toplamasını bildi

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta sezonu 12.sırada tamamlayan Anadolu Selçukspor, evinde daha başarılı bir performans sergiledi. Yavru Kartal oynadığı 34 maçta 38 puan toplarken, bu puanların 23’ünü sahasındaki maçlarda topladı. Yeşil-beyazlı ekip deplasman maçlarında ise 15 puan topladı. Temsilcimiz taraftarının önünde oynadığı Bandırmaspor, Anadolu Üsküdar, Bugsaşspor, Kahmaranmaraşspor, Pazarspor ve Hatayspor maçlarından 3 puanla ayrıldı.

DEPLASMANDA 3 GALİBİYET

Konya Anadolu Selçukspor 2015-2016 sezonunda deplasmanda oynadığı maçlardan 3 galibiyet çıkardı. Temsilcimiz dış sahada oynadığı Pazarspor, Bandırmaspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarından 3 puanla ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip sahasındaki maçlarda 20 gol atıp 18 gol yerken, deplasman maçlarında 14 gol atıp 21 gol gördü kalesinde.

GOLLER İLK YARIDA

Konya Anadolu Selçukspor, ligde attığı 34 golün 22’sini maçların ilk yarılarında attı. Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Konya Anadolu Selçukspor, sezonu 34 golle tamamladı. Yeşil-beyazlı ekip attığı bu gollerin büyük çoğunluğunu maçların ilk yarılarında attı. Yavru Kartal oynadığı 34 lig maçında attığı 34 golün 22’sini karşılaşmaların ilk yarılarında, 12’sini ise ikinci yarılarında attı. Konya Anadolu Selçukspor en verimli dakikalarını ise 31 ile 45.dakikalar arasında yaşadı. Temsilcimiz söz konusu bu zaman diliminde tam 8 gol gönderdi rakip filelere. Yeşil-beyazlı ekip 1-15 ve 16-30 dakika aralığında ise 7’şer gol attı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.