Anadolu bütünleşti

Anadolu bütünleşti

Konya'nın futboldaki bir diğer temsilcisi olan Anadolu Selçukspor’da zorlu Kartalspor maçı hazırlıkları sürüyor.

Konya'nın futboldaki bir diğer temsilcisi olan Anadolu Selçukspor’da zorlu Kartalspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin, teknik patronu Addurrahman Baysungur, “Grubun güçlü ekiplerinden birisiyle oynayacağız, ancak biz ümitliyiz. Kalan 3 maçta alabildiğimiz kadar puan almalıyız” dedi.

SporToto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, iç sahada oynayacağı Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tokatspor deplasmanında alınan galibiyetin çok önemli olduğun belirten Teknik Direktör Abdurrahman Baysangur, Kartal’dan çekinmediklerini söyledi ve “Kartalspor maçı kolay değil ancak kazanma adına istek arzu ve kapasitemiz var. Ligin ikinci yarısı çok çetin geçecek. Bu nedenle ilk yarıda toplayabildiğimiz kadar puan toplamalıyız” diye konuştu.

BAYSANGUR: DAHA İYİ OLACAĞIZ

Tokatspor galibiyetiyle Tavşanlı yenilgisini telafi ettiklerini belirten Baysungur açıklamasını şöyle tamamladı. “Oyun olarak iyi başladığımız maçta 3 puanı hak edecek oyunu maçın bütün bölümünde sergiledik ve Tokat maçını 3 puanla kapattığımız için mutluyuz. Maç içerisinde istenmeyen olaylar ve kartlar oldu. Bu konuda daha dikkatli olmamız gerekiyor. İlk yarının son üç maçından ne kadar çok puan toplarsak bizim için o kadar iyi olur. Çünkü ikinci yarı telafi şansınız yok. Biz genç bir takımız ve stresli maçlar oynuyoruz. Kartalspor grubun güçlü takımlarından bir tanesi. Her maç olduğu gibi bu maçta zorlu geçecek ancak rakiplerin güçlü olması bizi motive ediyor. Biz bu maçtan da ümitliyiz. İkinci yarıyı düşünerek puanlar almak için oynayacağız. Kaybedilen iki maç sonrası oyuncularımız tekrar bilinçlendi. Hafta sonu oynayacağımız maç kolay maç değil ama kazanma adına istek, arzu ve kapasite takımımızda var. Ben bu anlamda oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum.”

Yeşil-beyazlı ekibin futbolcuları ise Kartal maçına 3 puan için çıkacaklarını, bu maçı kazanmak için de hazır olduklarının altını çizdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.