Anadolu bugün topbaşı yapacak

Anadolu bugün topbaşı yapacak

Antalya’da 14 günlük kampını tamamlayan Anadolu Selçukluspor 3 günlük iznin ardından bugün kendi tesislerinde tekrar top başı yapacak.

Antalya’da 14 günlük kampını tamamlayan Anadolu Selçukluspor 3 günlük iznin ardından bugün kendi tesislerinde tekrar top başı yapacak. Yeşil-beyazlı ekibin menajeri Mesut Erçet’in iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve 2. Yarıdan umutlu olduklarını söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor’da Antalya kampı sonrası verilen 3 günlük izin bitti. Yeşil-beyazlı ekip bugün saat 14.00’te  Kayacık Tesislerinde toplanarak 2. yarı hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.

İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK

Anadolu Selçukluspor Menajeri Mesut Erçetin Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ifade etti. Erçetin, “ Antalya’da 14 günlük verimli bir kamp geçirdik yönetimimiz hocamız ve oyuncularımız kampta yapılan çalışmalardan ve oynanan hazırlık maçlarından memnun kaldı. Hocamızın gördüğü eksik mevkilere takviyelerimiz yaptık. Ancak hocamız forvet konusunda ısrarcı. Yönetimimizle birlikte bunun çalışmalarını sürdürüyoruz.” dedi.

GENÇ OYUNCULARIMIZI  KİRALADIK

Menajer Mesut Erçetin daha çok forma bularak futbol adına pişmesi gereken oyuncularını çeşitli takımlara kiraladıklarını söyledi. Erçetin, “ Kadromuzda bulunan yetenekli genç oyuncularımızı pişmeleri için çeşitli takımlara kiraladık. Muhammet Cihat Kocatürk’ü Bafraspor’a, Abdülkerim Kılıç’ı  Belediye Vanspor’a kiralık olarak verdik. Serkan Abaz ve Emre Akdağ içinde  çeşitli kulüplerle görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

3 MAÇTA HEDEF 7 PUAN

Sahalarında oynayacakları Tokatspor maçı ile ligin ikinci yarısına başlayacaklarını söyleyen Menajer Mesut Erçetin hedeflerinin Tokotspor maçıyla birlikte Aydınspor ve Kırklarelispor maçından 7 puan hedeflediklerini söyledi. Erçetin, “ Takımımıza Aydın Kuzu ve Aydın İnanç gibi iki tecrübeli ismi kazandırdık. İyi bir devre arası kampı geçirdik. 2. yarıya sahamızda oynayacağımız Tokatspor maçı ile başlayacağız daha sonra sırasıyla Aydınspor deplasmanı ve Kırklarelispor ile iç sahada karşılaşacağız. Hedefimiz bu maçlardan 7puan çıkarmak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.