Anadolu bugün top başı yapacak

Anadolu bugün top başı yapacak

Sahasında Sarıyer’i 3-0 yenerek matematiksel olarak da ligde kaldığını ilan eden Anadolu Selçukluspor’da 3 günlük izin bugün sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip teknik direktör İlker Erdem’in yokluğunda yardımcı antrenör Fikret Bademci nezaretinde çalışacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 2013-2014 sezonu hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile sona erecek. Temsilcimiz Anadolu Selçukluspor ligin son maçında deplasmandaGümüşhanespor’a konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip bu karşılaşmada prestij mücadelesi verecek. Sarıyer’i 3-0 yenen Anadolu Selçukluspor Gümüşhane’yi de yenerek sezona galibiyetle veda etmek istiyor. Sahasında Sarıyer’i 3-0 yenerek matematiksel olarak da ligde kaldığını ilan eden Anadolu Selçukluspor’da 3 günlük izin bugün sona erdi. Yeşil-beyazlı ekip teknik direktör İlker Erdem’in yokluğunda yardımcı antrenör Fikret Bademci nezaretinde çalışacak. Teknik direktör İlker Erdem ise takıma Gümüşhane’de katılacak. Konya antrenmanlarını yardımcı antrenör Fikret Bademci yaptıracak.

DIŞ SAHADA 5. GALİBİYETİNİ ARAYACAK 

Sezon başından buyana deplasmanda 16 karşılaşma oynayan Anadolu Selçukluspor Gümüşhane maçı ile birlikte 17. Maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip dış sahada oynadığı 16 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik aldı. Anadolu Selçukluspor 9 maçta ise sahadan puansız ayrıldı. Bu maçlarda  14 gol atan temsilcimiz kalesinde ise 20 gol gördü. Anadolu Selçukluspor bu hafta Gümüşhanespordeplasmanında galip gelerek lige galibiyetle veda etmenin hesaplarını yapıyor.

GÜMÜŞHANESPOR DA RAHAT

Anadolu Selçukluspor’un sezonun son maçında rakibi olan Gümüşhanespor da yeşil-beyazlı temsilcimiz gibi maça rahat bir şekilde çıkacak. Gümüşhane ekibi ligde kalmayı garantiledi ve Play-Off oynama şansı bulunmuyor. Bu nedenle iki ekip arasındaki karşılaşma rahat geçecek. Gümüşhanespor ligde 10. sırada yer alıyor. Kırmızı beyazlı ekip 33 maçta  9 galibiyet 12 beraberlik 12 yenilgi aldı.

RAKİBİN İÇ SAHA KARNESİ İYİ

Ligde 9 galibiyet alan Gümüşhanespor bu maçların 6’sını iç sahada kazandı. Sahasında 16 karşılaşma oynayan kırmızı-beyazlı ekip 6 galibiyetin dışında 4 beraberlik ve 6 yenilgi aldı. Gümüşhanespor bu maçlarda 19 gol atarken kalesinde 3 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.