Anadolu Birlik Holding’den Merhaba’ya ziyaret

Anadolu Birlik Holding’den Merhaba’ya ziyaret

Bünyesinde Konya Şeker ve bağlı kuruluşları bulunduran Anadolu Birlik Holding'in Kurumsal İletişim ve Basın Danışmanı Nihal Nadas Kavak ve Basın Sorumlusu Ayşegül Ertul Mıhoğlugil, Merhaba Gazetesi'ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken ve Reklam Koordinatörü Mehmet Ali Nurullahoğulları ile bir araya gelen Kavak ve Ertuğrul, iletişim ve iş birliğinin önemini vurguladılar.
Anadolu Birlik Holding'in, medya kuruluşlarıyla güçlü bir ilişki ve açık iletişim anlayışına sahip olduğunu belirten Nihal Nadas Kavak, Merhaba Gazetesi'nin Konya’nın en köklü gazetelerinden olduğunu vurguladı. Kavak, gazetelerin topluma doğru ve tarafsız haberler sunma misyonunun, toplumla olan bağların güçlenmesinde kritik bir rol oynadığını ifade etti.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Kavak, ziyaretleri sırasında, Anadolu Birlik Holding'in hedefleri ve faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, iş birliği ve iletişim kanallarının daha da güçlendirilmesi için ortak çalışmalara açık olduklarını belirtti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken, Anadolu Birlik Holding'in Kurumsal İletişim ve Basın Danışmanı Nihal Nadas Kavak ve Basın Sorumlusu Ayşegül Ertul Mıhoğlugil’e teşekkür etti.
SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.