Anadolu beklmede

Anadolu beklmede

Transferde hafta sonunu sakin geçiren Anadolu Selçukspor, yeni haftayla birlikte transferlere devam etmesi beklenmekte.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor transfer çalışmalarına devam ediyor. Yeşil beyazlılarda çalışmalara hafta sonu arası verilirken, bugün itibari ile çalışmaların hızlanması beklenmekte.

LİSTE NETLEŞİYOR

Yeşil beyazlı temsilcimizde liste giderek netleşmekte… Alınana bilgileren göre 1 forvet alacak yeşil beyazlılar, ayrıca bir sol kenar oyuncusu, 1 stoper ve 1 ön liberoyu daha kadrosuna katacak. Bu pozisyonlar için Teknik Direktör Zafer Turan’ın belirlediği isimlerle temaslar sürerken, aşama kaydedilen isimlerin bu hafta içinde imza atması beklenmekte. ,

AĞIZLARA KAŞIK SIĞMIYOR

Bu arada edinilen bilgilere göre yeşil beyazlıları ciddi anlamda zorlayan konuların başında yüksek maliyet geliyor. Anlaşmalarda görüşmelerin tıkandığı en temel nokta olan maddi konularda oyuncuların yüksek ücret talepleri nedeniyle bazı transferler tıkanıyor. Bahse konu ücretlerin gelecek haftalarda başlayacak kamplar ardından normal seviyeye gerilemesi beklenmekte.

BURAK VE ÖMER ANADOLU’YA DOĞRU

Öte yandan Torku Konyaspor A2 takımı futbolcularından Burak Çınar ve Ömer Esenkaya’nın gelecek sezonda Anadolu Selçukspor’da oynamasına kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Oyuncularında ligde oynamaya sıcak baktıkları öğrenilirken, Zafer Turan ve oyuncular arasındaki son görüşme ardından et karar verilecek.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.