Anadolu bekliyor

Anadolu bekliyor

Alper Çimen: Takımımızda sağ ve sol açık ile birlikte forvet arkası mevkiinde eksiklerimiz var bunun için Torku Konyaspor’dan gelecek isimleri bekliyoruz. Bize önerilen isimlerle eksiklerimiz tamamlanır

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip eksik mevki transferleri için Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncuları bekliyor.

KONYASPOR’U BEKLİYORUZ

Anadolu Selçukluspor Yönetim Kurulu ve Futbol Komitesi üyesi Alper Çimen eksik mevkiler için Torku Konyaspor’dan gelecek oyuncuların kesinleşmesini beklediklerini  ifade etti. Çimen eksik mevkiler için Torku Konyaspor’dan gelmesi ihtimal isimlerin bu eksikleri gidereceğini, oyuncuların gelmemesi  halinde ise transfer yapacaklarını söyledi. 

Alper Çimen,  “ Takımımızda sağ ve sol açık ile birlikte forvet arkası mevkiinde eksiklerimiz var bunun için Torku Konyaspor’dan gelecek isimleri bekliyoruz. Kulübün bize önerdiği isimler bizim bu eksik noktalarımızı tamamlayacak isimler. Gökay Işıtan forvet arkası oynayacak özellikte bir oyuncu. Konyaspor bu oyuncuyu bize önerdi. Eğer oyuncunun takıma gelmesi halinde bu mevkideki eksiğimiz tamamlanmış olacak. Aynı şekilde Abdullah Çoban ismi bize söylendi. Abdullah da sol bek mevkii eksiğini giderecek kaliteli bir oyuncu. Abdullah da takıma katıldığı takdirde bu eksiğimizi de gidermiş olacağız. Bununla birlikte Torku Konyaspor’un Hollanda kampında denedi ği genç gurbetçi Tufan Özbozkurt var önerilen isimler arasında. Eğer bu oyuncuda Anadolu Selçukspor’a gelirse  sağ ve sol açık mevkii eksiğini de gidermiş olacağız. Bu oyuncuların gelip gelmeyeceği  pazartesi günü kesinlik kazanacak. Bizde yönetim olarak bu duruma göre hareket edeceğiz.  İsmini verdiğimiz bu oyuncuların takıma katılmaları halinde takımımız tamamlanmış olacak eğer bu oyuncular gelmek istemez ise eksik mevkilere takviyeler yapacağız. İsmini saydığımız oyuncular kaliteli ve Anadolu Selçukspor’a büyük katkı sağlayacak nitelikte oyuncular. Bu oyuncuların da takıma katılması ile birlikte 1. Lig hedefine oynamamamız için hiçbir neden kalmıyor” diye konuştu.

TAKIMIMIZ UMUT VERİYOR

Kızılcahamam’da hazırlıkları devam eden Anadolu Selçukluspor’da yönetim kurulu üyesi Alper Çimen hazırlıkların sorunsuz devam ettiğini ve takımın oynadığı hazırlık maçlarında umut dolu sinyaller verdiğini ifade etti. Çimen takımın eksik mevkilerine yapılacak takviyelerle birlikte Anadolu Selçukluspor’un daha da güçleneceğini sözlerine ekledi.           

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.