Anadolu ateşler içinde

Anadolu ateşler içinde

Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşmada kendisine tek hedef olarak galibiyeti belirledi.

Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıkları başladı. Yeşil beyazlılar zorlu karşılaşmada kendisine tek hedef olarak galibiyeti belirledi.
Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıkları 1 günlük iznin ardından başladı.

HEDEF GALİBİYET
Yeşil beyazlılarda Teknik Direktör İlker Erdem gözetiminde gerçekleştirilen çalışmaya Abdülkerim Bardakçı dışında bütün oyuncular katıldılar. Isınma hareketleri ve düz koşu ile başlayan çalışmalar pas çalışması ve yarı sahada yapılan antrenman maçı ile devam etti. Yeşil beyazlılar yaklaşık 1 saat süren antrenmanını açma germe hareketleri ile noktaladı. Yavru kartalların hedefi Tarsus İdmanyurdu maçından galip ayrılarak kötü gidişe son noktayı koymak.

EKSİKLER CAN SIKIYOR
Zorlu Tarsus maçı öncesinde yeşil beyazlılarda eksik ve sakat oyuncular ise can sıkıyor. Dardanelspor maçında kırmızı kart ile oyun dışı kalan Gökay Işıtan’ın yanı sıra sarı kart limitini aşan Emre Köksal ve Aydın Kuzu da yeşil beyazlıların cezalı oyuncuları arasında yer alıyor. Sakatlığı bulunan Abdülkerim Bardakçı’nın son durumu ise yapılacak tetkikler sonrasında netlik kazanacak.

TARSUS’UN İŞİ DE ZOR
Öte yandan rakip Tarsus İdmanyurdu’nda da işler yolunda gitmiyor. 7 haftadır galip gelemeyen ve 24 puanla Konya Anadolu Selçukluspor’un en yakın takipçisi olan Tarsus İdmanyurdu sahasında seyircisinin desteği ile bu maçı kazanarak üst sıralara çıkmanın peşinde olacak. Ligin ilk devresinde Konya’da oynanan mücadele 1-1 beraberlikle sona ermişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.