Anadolu arayışta

Anadolu arayışta

Abdurrahman Baysangur ile yola devam etmeyi düşünmeyen Anadolu Selçukspor’da teknik direktör arayışları sürüyor. Yeşil-beyazlı yönetimin Konya dışından ancak Konya’yı tanıyan isimlerle görüştüğü ve en kısa sürede anlaşmanın sağlanacağı ifade edildi

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Anadolu Selçukspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Abdurrahman Baysangur ile devam etmeyi düşünmeyen Anadolu Selçukspor yönetiminin Konya dışından ancak Konya’yı yakından tanıyan isimlerle görüşme halinde olduğu ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetim bu görüşmelerden olumlu sonuç aldığı takdirde takım yeni bir isime emanet edilecek.

ANADOLU 7 DEĞİŞİK HOCA İLE ÇALIŞTI

2012-2013 sezonunda Anadolu Selçukspor adını alan kulüp bu tarihten itibaren  7 değişik isimle ile çalıştı.

Anadolu Selçuk ismi ile sezona başlayan yeşil-beyazlı ekibin başında teknik direktör olarak Salih Eken bulunuyordu.  Eken 13 maç takımın başında kaldı.  Salih eken bu maçlarda 4 galibiyet 4 beraberlik 5 yenilgi aldı. Eken’in ardından takımın başına Mevlüt Ataseven geldi. Ataseven 4 maç takımın başında kaldı ve galibiyet alamadı. Ataseven’in ardından takımın başına Zafer Turan geldi. Turan takımın başında çıktığı 17 maçta  6 galibiyet 6 yenilgi 5 beraberlik aldı ve Anadolu Selçukspor  sezonu 38 puanla 11. Sırada tamamladı.

2013-2014 sezonuna Nafi Bilaloğlu ile başlayan yeşil-beyazlı ekip Bilaloğlu yönetiminde 8 maça çıktı Anadolu Selçukspor bu maçlarda  1 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Daha sonra Nafi Bilaloğlu ile yollar ayrıldı ve takımın başına Konyalı Nevzat Dinçbudak getirildi. Dinçbudak sezonun ilk yarısında görevinden ayrıldı. Dinçbudak’la 9 maça çıkan Anadolu ekibi bu maçlarda 2 galibiyet 3 beraberlik 4 yenilgi aldı. Sezonun ikinci yarısına İlker Erdem ile başlayan Anadolu Selçukspor  17 maçta 5 galibiyet 6 beraberlik 6 yenilgi aldı. Sezonu İlker erdem ile tamamlayan Anadolu Selçukspor sıralamada  ise 36 puanla 13. basamakta yer aldı.

2. ZAFER TURAN DÖNEMİ

2014-2015 sezonuna  2012-2013 sezonunda takımı ligde bırakan Zafer Turan ile başlayan Anadolu Selçukspor aradığı başarının tam tersi bir durumla karşı karşıya kaldı. Turan çıktığı 6 maçta sıfır çekti.  Daha sonra Turan’la yollarını ayıran Anadolu Selçukspor Abdurrahman Baysangur’la anlaştı.

BAYSANGUR BÜYÜK BAŞARIYA İMZA ATTI

6’da sıfır yapmış bir takımı  teslim alan Abdurrahman Baysangur 30 maçta 11 galibiyet 12 beraberlik 7 yenilgi aldı. Baysangur’lu Anadolu Selçukspor 2012-2013 ve2013-2014 sezonlarına oranla başarılı bir sezon geçirerek 45 puan topladı ve ligi 9. sırada tamamladı.

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.