Anadolu, Amatör Karma’yı izleyecek

Anadolu, Amatör Karma’yı izleyecek

Konya Anadolu Selçukluspor heyeti amatör Karma maçlarını yerinde takip ederek, gelecek sezonda kadroda değerlendirebileceği isimleri kadrosuna katmaya çalışacak.

Konya Anadolu Selçukluspor heyeti amatör Karma maçlarını yerinde takip ederek, gelecek sezonda kadroda değerlendirebileceği isimleri kadrosuna katmaya çalışacak.  Başkan Mehmet Günbaş, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Soylu ve Altyapı Antrenörleri Abdurrahman Baysangur, Hakan Ünal, Seyfi Erkan ve Hayri Yılmaz’dan oluşan heyet Nevşehir’e gitti. Heyette Konya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı ve Türkiye Amatör Milli Takımlar Sorumlusu Remzi Ay’da yer aldı.

Başkan Mehmet Günbaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Liglerde forma giyen gençlerin taliplisi bir hayli fazla. Durum böyle olunca da maliyet bir hayli yüksek oluyor. Sayın soylu ve altyapı hocalarımız   ile birlikte buradaki maçları yakından takip etme kararı aldık .buradan yıldız olabilecek, takımımıza fayda sağlayacak isimleri belirleyerek takımımıza kandırmak istiyoruz. Bunun için Nevşehir’deyiz. Biz buraları önemsiyoruz. İnşallah belirleyeceğimiz isimleri kadromuza katacağız.” dedi.

NİHAT ERDOĞAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.