Anadolu 3 eksikle çalıştı

Anadolu 3 eksikle çalıştı

Anadolu Selçukluspor'da deplasmanda oynanacak Tokatspor maçı hazırlıkalırı sürüyor.Yeşil-beyazlı ekip önceki gün izinli olan İlhan Aydoğdu ile tedavileri süren Yaser Hacımustafaoğlu ve Turgay Koyuncu'dan yoksun çalıştı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da hafta sonu dış sahada oynanacak Tokatspor maçının hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekip hazırlıklarına yaptığı tek antrenman ile sürdürdü.Konya Büyükşehir Belediyesi Kayacık tesislerinde öğleden sonra yapılan ve teknik direktör Zafer Turan gözetiminde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan İlhan Aydoğdu ile tedavileri süren Yaser Hacımustafaoğlu ve Turgay Koyuncu katılmazken Aykut Uluç takımdan ayrı olarak koşu çalışmalarını sürdürdü.Koşu çalışması ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular pas çalışmalarının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı.Antrenmanı Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, Futbol şube sorumlusu Mehmet Soylu ve Konyaspor eski yöneticilerinden Sefa Ortaç’ta izledi. Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri bir süre teknik direktör Zafer Turan ile sohbet etti.

ALACAĞIMIZ BİR ÜÇ PUAN BİZİ RAHATLATACAK

Anadolu Selçukluspor'un başarılı futbolcusu Yusuf Akyel ligin başından bu yana bir kaç maç dışında oynadıkları  tüm maçlarda iyi mücadele ettiklerini belirtti. Akyel : “Bu hafta Tokatspor deplasmanında kazanacağımıza inanıyorum” dedi. Her maçta iyi mücadele ettiklerini ancak gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirten Yusuf Akyel : “İkinci yarıda oynadığımız tüm maçlarda gol bulmuştuk. Sadece bu hafta atamadık. Bu maçında bir sevindirici yanı vardı. Oda gol yemedik. İnşallah gol yememeyi alışkanlık haline getirerek, maç kazandıracak golleri bulup yeniden çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Tokatspor deplasmanı zor bir deplasman. Ama bu ligde takımlar arasında çok fark olmadığını biliyoruz. Haftalardır özlemini çektiğimiz üç puanı bu deplasmandan alacağımıza inanıyoruz” dedi. Sezonun ilk yarısında maçlar rahat çıktıklarını ve bu nedenle daha iyi oynadıklarını belirten Yusuf Akyel: “Ligde bulunduğumuz konum nedeniyle bir stres var elbette ki. Buda oyun kurmamızı etkiliyor. Rahatken daha iyi oynuyorduk. Bir üç puan alırsak o zaman stres azalacak ve daha iyi oynayıp gollerde atacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.