Ampute takımı yerini korudu

Ampute takımı yerini korudu

Ampute Süper Liginin 14. Hafta maçında temsilcimiz Pazar günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Yeditepe Engelliler Ampute Futbol takımı ile karşı karşıya geldi.

Ampute Süper Liginin 14. Hafta maçında temsilcimiz Pazar günü deplasmanda İstanbul temsilcisi Yeditepe Engelliler Ampute Futbol takımı ile karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan temsilcimiz ilk saniyelerde Collins’ in kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu direğe nişanlaması ile gole çok yaklaştı. Bundan sonraki bölümler karşılıklı ataklarla geçti. Maçın son dakikalarında da temsilcimiz baskın oyununa rağmen golü bir türlü bulamayınca maç 0 – 0 berabere tamamlandı.  Bu beraberliğin ardından temsilcimiz 19 puanla süper ligde 5. sıradaki yerini korudu.

Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü antrenörü Seyit Karadağ maçın ardından yaptığı açıklamada hızlı, etkili ve seyir zevki yüksek bir mücadele sergilediklerini, ancak bu etkili oyunu golle süsleyemediklerinin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi. Buna rağmen oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunun altını çizen Karadağ, alınan 1 puanın kendileri için teselli olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.