Amatör’de heyecan 12 maçla sürecek

Amatör’de heyecan 12 maçla sürecek

1. Amatör Küme Süper Grup ile A ve B Gruplarına bugün oynanacak 12 maçla devam edilecek.

 Sarayönü Belediyespor’un maç yapmadan 3 puanla kapatacağı haftada zirve yarışı veren Ç. Çumra Belediyespor sahasında galibiyet arayacak. Yeşil-kırmızılılar, Ereğlispor’u yenerek zirve takibini sürdürmek istiyor. Çumra sahasında oynanacak bu zorlu karşılaşma saat 13.00’de başlayacak. Süper Grupta günün ilk maçında ise Merkez Cumhuriyet Sahasında saat 10.00’da Sanayispor ile Selçuklu Belediyespor takımları karşılaşacak.
Grupta günün son maçında ise saat 14.00’de Karapınar Belediye ile Medaş Tekmeram kozlarını paylaşacak. 1. amatör Kümede ise 9 karşılaşma oynanacak. Sadece 3 maçın merkez sahalarında oynanacağı 13. haftada 6 karşılaşma ise ilçe sahalarında oynanacak. Merkez 3 Nolu sahada saat 10.00’da Yeni Meramspor-Hakimiyetspor, 14.00’de Maliyespor-Ereğli Şekerspor takımları karşılaşacak. Selçuklu Sentetik Çim sahasında ise saat 13.00’de Havzanspor-Cihanbeyli Belediye puan mücadelesi verecek.
1. Küme’de İlçelerde oynanacak maçların programı ise şöyle: 11.30Karapınar Esnafspor-Derespor (Karapınar). 13.00 Kuluspor-Selçukspor (Kulu). 13.00 Yeni Doğanhisarspor-Stadspor (Doğanhisar). 13.00 Ilgınspor-Akşehir Endüstrispor (Ilgın). 13.00 Kadınhanı Belediyespor-Konya Yolspor (Kadınhanı). 13.00 İ.Çumra Belediyespor-Mobilyacılar Site (İ. Çumra). Amatör kümelernde bugün oynanacak maçların zevkli ve çekişmeli geçmesi bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.