Amatörde bugün 16 maç oynanacak

Amatörde bugün 16 maç oynanacak

Amatör 1. Küme Futbol Ligi ile Süper Grup’ta zirve heyecanı bugün oynanacak 16. hafta maçlarıyla sürecek.

Süper Grup lideri Ç. Çumra Belediyespor, deplasmanda düşmeme mücadelesi veren Bozkır Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Maç 13.00’de başlayacak. Zirveyi 1 puan farkla izleyen Sarayönü Belediyespor da, orta sıralardaki Beyşehir Belediyespor deplasmanında terleyecek. Bu maç da aynı saatte başlayacak.

Lig üçüncüsü Medaş TEK Meramspor, tehlike hattının hemen üzerinde yer alan Sanayispor ile karşı karşıya gelecek. 2 Nolu Saha’da oynanacak zorlu maç 11.00’de başlayacak. Bu karşılaşmanın ardından ise dördüncü sıradaki Muhasebe Gençler ile düşme korkusu yaşayan takımlar arasında yer alan Telekomspor kozlarını paylaşacaklar. Prestij mücadelesi veren Ereğlispor ise zirve takipçilerinden Selçuklu Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak.
Birinci Küme Futbol Ligi’nde ise dokuz karşılaşma gerçekleştirilecek. Zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen maçların programı şöyle. 10.00 Demirspor-Derespor, 12.00 Yolspor-Hakimiyetspor, 14.00 Stadspor-Ilgınspor (3 Nolu Saha), 12.00 Yeni Meramspor -Kadınhanı Belelediyespor, 14.00 Selçukspor-Akşehir Endüstrispor (Sanayi Sahası), 13.00 Havzanspor-Maliyespor (Selçuklu Sentetik), 11.30 Ereğli Şekerspor- İ. Çumra Belediyespor, 13.00 Cihanbeyli Belediyespor-M. Stespor, 13.30 Y.Doğanhisar-Kuluspor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.