Amatör küme futbol hafta sonu başlıyor

Amatör küme futbol hafta sonu başlıyor

Uzun zamandır beklenen Futbol 1. Amatör Küme 2009-2010 sezonu hafta sonu oynanacak maçlarla başlayacak.

Süper, A ve Grubu takımları belirlenirken ilk hafta maç programı açıklandı. Süper Grupta 12 takım ilk 3’e girerek Konya’yı gruplarda temsil etme hakkı için mücadele edecek. A ve B grubunda ise takımlar gruplarını lider tamamlayarak bir üst lige çıkmak için mücadele edecekler. 

Süper Grup: Telekomspor-Karapınar Belediyespor (2 No.lu Saha), Beyşehir Belediyespor-Muhasebe Gençlerspor (Beyşehir), Sanayispor-Bozkır Gençlerbirliği (2 No.lu Saha), Sarayönü Belediyespor-Selçuklu Belediyespor (Sarayönü), Ereğlispor-Medaş Tek Meramspor (Ereğli), Ç.Çumra Belediyespor-Tuzlukçu Belediyespor (Çumra)
A ve B Grubu Stadspor-Selçukspor(3 Nolu), Yeni Meramspor-Konya Yolspor(3 Nolu), Yeni Doğanhisarspor-Akşehir Endüstrispor(Doğanhisar), Kuluspor-Ilgınspor(Kulu), Kadınhanıspor-Hakimiyetspor(Kadınhanı), Cihanbeylispor-Ereğli Şekerspor(Cihanbeyli), Karapınar Esnafspor-Demirspor(Karapınar), Havzanspor-İçeri Çumra Belediyespor(Selçuklu Bld Suni Çim), Maliyespor-Mobilyacılar Sitespor(Sanayi), Araplarspor-Derespor(3Nolu)
Konuyla ilgili konuşan Futbol İl Timsilcisi Hacı İbrahim Samur yeni sezonun tüm kulüpleri hayırlı uğurlu olmasını diledi.Samur, “ 2009-2010 sezonu Cumartesi günü oynanacak Sanayispor –Bozkır Gençlerbirliği maçı ile başlayacak. İnşallah yeni sezonu kazasız belasız ve başarılı bir şekilde geçiririz. Tüm kulüplerimize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.