Amatör 2. Küme’de final haftası

Amatör 2. Küme’de final haftası

2. Amatör Küme’de sezonun son hafta maçları bugün oynanacak. Ligde şampiyon takımların belli olacağı zorlu haftada ekipler birbirinden zorlu mücadelelere çıkacaklar.

Ligde oynanacak olan maçların programları ise şöyle: Amatör 2. Kümede heyecan sürüyor. Bugün lige 6 maçla devam edilecek. Program şöyle: 14.00 Derbent Gençlikspor-Seydişehir Gücü (3 Nolu Saha). 16.00 İhsaniye G.B.-Huğluspor (3 Nolu Saha). 16.00 Yunakspor-Akşehir Gençlikspor (Yunak). 16.00 Ladikspor-Ortaköy Belediye (Ladik). 16.00 Argıthanı Yeni Belediye-Adsız Belediyespor (Ilgın). 16.00 Seyranspor-Altuntaşspor (Adsız).

Amatör Futbol Ligi U-13’te bugün 3 maç oynanacak. Program şöyle: 13.00 Konya 1907 Spor-İhsaniye G.B. (2 Nolu Saha). 14.15 Karabağ G.B.-Araplarspor (2 Nolu Saha). 15.30 Selçukspor-1905 Ultraaslanspor (2 Nolu Saha).
Konya 2.Amatör Küme B Grubu lideri Durak Ömer Akkanat YİBO’da gözler bugün Beyşehir’de oynanacak ligin son maçına çevrildi. Huğlu deplasmanında rakibini 3-1’lik skorla mağlup eden mor-beyazlılar, ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğa artık çok yaklaştı. Sezonun son maçında Özdağspor’u konuk edecek olan Durak Ömer Akkanat YİBO, bu karşılaşmayı da kazanıp hedefine ulaşmayı planlıyor. Durak Ömer Akkanat YİBO Kulübü Başkanı Şakir Okur, elde edilen galibiyetten ötürü çok mutlu olduklarını belirterek, Özdağ engelini de aşarak sezon sonunda gülen taraf olmayı istediklerini söyledi. Öte yandan, takımın şampiyon olması halinde yönetimin futbolculara iş imkanı sözü verdiği bildirildi. Bu konuda açıklama yapan teknik sorumlu Hüseyin Akın, “İkinci kümede şampiyonluğa çok yaklaştık. Son hafta Özdağ ile maçımız var. Bu karşılaşmayı da kazanıp şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Hedefimiz 1.kümede kalıcı olmak ve süper gruba yükselmektir. Mevcut yönetim kurulu futbolu seviyor ve takıma emek veriyor. Akkanat Holding’in de takımımıza gerekli desteği her zaman sağladığını söyleyebilirim. ‘10 sporcumuza Akkanat Holding bünyesinde iş imkânı sağlayacağız’ diyerek sporcularımızı teşvik ettiler.”dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.