Altyapıdan kamplara takviye

Altyapıdan kamplara takviye

Atiker Konyaspor U-21 takımında forma giyen; Enes Akgün ve Hazar Güntekin’in Anadolu Selçukspor’a kiralanması düşünülürken Erdon Daci ile Ahmet Çolak’ın A takıma dahil edilmesi bekleniyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Anadolu Selçukspor’da kamp dün yapılan antrenman ile başladı. Antalya’da gerçekleştirilen kampta ilk yapılan antrenmanda futbolcuların neşeli ve morallerin yerinde olduğu öğrenildi. Öte yandan Atiker Konyaspor  çalışanlarının; a takımdan, U-21 ve U-19 takımlarından hangilerinin Anadolu Selçukspor’a gönderileceği konusunda çalışma yaptığı kaydedildi. Atiker Konyaspor U-21 takımında forma giyen kaleci Enes Akgün ve ortasaha Hazar Güntekin’in Anadolu Selçukspor’a kiralık olarak gönderileceği öğrenildi.

2 TRANSFER YAPTI

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Daha önce kadrosuna  Ümit Karaal ve Reşo Akın’ı dahil eden Yavru Kartal’a, Atiker Konyaspor’dan hangi oyuncuların kiralık olarak gönderileceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Atiker Konyaspor’da bu sezon fazla forma şansı bulamayan Mücahit Can Akçay’ın yeniden Anadolu Selçukspor’a kiralık olarak gönderilmesi gündeme gelirken geçmiş yıllarda Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda  Gençlerbirliği’nden transfer edilen Mücahit Can’a Aykut Kocaman’ın ligin ikinci yarısında forma şansı vermek istediği öğrenildi.

2 OYUNCUNUN KİRALANMASI GÜNDEMDE

TFF U-21 Ligi’nde bu sezon iyi bir performans sergileyen Atiker Konyaspor’da bazı oyuncuların Anadolu Selçukspor’a kiralık olarak gönderilmek istenildiği öğrenildi. Atiker Konyaspor’un U-21 takımında forma giyen gurbetçi futbolcu Hazar Güntekin’in ve Enes Akgün’ün Anadolu Selçukspor’a kiralanacağı öğrenildi.

DACİ İLE ÇOLAK A TAKIMA

Öte yandan Atiker Konyaspor U-21 takımında forma giyen Ahmet Çolak ile Erdon Daci’nin A takıma gönderilmesi gündem oldu.U-21 takımının vazgeçilmezleri arasında yer alan Ahmet Çolak’ın, takımın gol yükünü çeken Erdon Daci’nin a takıma dahil edilmesi bekleniyor. Önümüzdeki günlerde transferlerin netlik kazanacağı belirtildi. Atiker Konyaspor’a gönderilmesi gündemde olan Enes Akgün kale mevkiinde, Hazar Güntekin ise kanatlarda forma giyiyor.

ABİDİN KURT

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.