Altso Başkanı, Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret Etti

Altso Başkanı, Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu'nu Ziyaret Etti

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin ile yönetim kurulu üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nu ziyaret etti. Şahin, Hisarcıklıoğlu'na Alanya'nın sorun ve çözüm önerileri başlıklı raporu takdim etti.

Eski ALTSO Başkanı Kerim Taç’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Alanya’nın kendisi için çok önemli bir yer olduğuna işaret eden TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Mehmet Şahin’in oluşturduğu genç, dinamik ve tecrübeli ekibin çok önemli başarılara imza atacağına inandığını söyledi.

Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyesi Banu Okan Kavukçu’yu da kastederek ilk kez ALTSO Yönetim Kurulu'nda bir bayana yer veren Başkan Mehmet Şahin’i tebrik etti. Banu Okan Kavukçu’nun aynı zamanda TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi olduğunu da işaret eden Hisarcıklıoğlu, genç ve kadın girişimcilere önem ve ağırlık veren ALTSO’ya her zaman kapılarının açık olduğunu dile getirdi.

Hisarcıklıoğlu ayrıca Gazipaşa Havalimanı konusunda geçmişten gelen desteğin artarak devam edeceğini vurguladı. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, başkan Mehmet Şahin’i ve yönetimini tebrik ettiğini belirterek, “24 saat hizmetinizdeyim. Hangi saatte ararsan görüşebiliriz. Sana bir
telefon kadar yakınım.” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de, hazırladıkları Alanya sorunları ve çözüm Önerileri başlıklı raporu Başkan Hisarcıklıoğlu’na takdim etti. Şahin, TOBB’un üst çatı kuruluşları olduğunu hatırlattığı konuşmasında, “Sayın Başkanımız ile işbirliği yapmaktan büyük keyif alacağız. Onun bilgi ve tecrübelerinden yararlanacağız. Bizim de kendisinden isteklerimiz olacak. Bölgemiz yararına olacak çalışmalarda kendisini yanımızda görmekten memnuniyet duyarız.” diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.