Altıparmak: Mayıs’ta şampiyonuz

Altıparmak: Mayıs’ta şampiyonuz

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ikinci yarısı için forvete takviye yapmak istiyor.

Lig’in ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan temsilcimiz bu sorunun bir an önce çözmenin hesaplarını yapıyor. Ara transfer çalışmalarının startını ligin sona ermesi ile birlikte veren Şekerspor, teknik adam Mehmet Altıparmak’ın verdiği rapor doğrultusunda arayışlarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar yapılan görüşmeler ışığında öncelikle santrfor transfer edecek. Temsilcimiz ardından uygun şartlarda bir orta saha ve birde top kullanma özelliğine sahip stoper almayı düşünüyor. Ancak yeşil-beyazlılar orta saha ve defans oyuncusu konusunda aceleci davranmıyor.

Santrafor konusunda geçtiğimiz gün Bucaspor’dan Erman Özcan ile prensipte anlaşan yeşil-beyazlıların bu futbolcunun transferini yılbaşına kadar bitirmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlılar yine aynı mevki için Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kardemir Demir Çelik Karabükspor’dan Abdullah Apak ile yaptığı ilk görüşme olumlu sonuçlandı. Düşünmek için süre isteyen Abdullah son kararını yönetim kuruluna bugün bildirecek. Apak, Karabük’ten alacaklarına karşılık bonservisini alabilirse kendini yeşil-beyazlı renklere bağlayacak.
Öte yandan üst üste aldığı Kasımpaşa ve Fethiye galibiyetleri ile ligi moralli tamamlayan yeşil-beyazlılar, Ocak’ın 1’ine kadar izin kullanacak. Bu tarihte ise Antalya Belek Papilion Otel’de toplanacak olan yeşil-beyazlılar, kupada 9 Ocak’ta İstanbul’da oynanacak olan İstanbul Büyükşehir maçına kadar burada çalışmalarını tamamlayacak ve İstanbul’a geçecek. TFF 2. Lig statüsüne göre Klasman Grubu’na bu güne kadar aldığı puanla devam edecek olan temsilcimiz, Bank Asya 1. Lig hedefini bu maçların sonunda Play-Off’a kalarak sürdürmek istiyor.
ALTIPARMAK: ÖZ GÜVENİMİZİ GERİ KAZANDIK
İlk yarının ortalarında takımın başına geçen ve öncelikle Türkiye Kupası’nda Adanaspor’u ardından da Turgutluspor’u mağlup ederek yeşil-beyazlıların iyi bir çıkış yakalamasına neden olan tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak, ligin ilk yarısını değerlendirdi. Göreve gelmeden önce Şekerspor’da işlerin iyi gitmediğini ve galibiyete hasret bir takım görüntüsü ortaya koyduğunu ifade eden Altıparmak; “Göreve başladıktan sonra takıda iyi işler yaptık. İyi maçlar çıkardık ve iyi futbolla çok beraberlik alan takım görüntüsünden sıyrıldık. Akhisar ve Göztepe maçlarında puan kaybettik ve o Göztepe yükselme grubuna çıktı. İstediğimiz oyunu futbol olarak ortaya koyduk ancak sonuç alamadık. Şekerspor’un ilk yarıdaki en büyük eksiği motive kaybıydı. Futbolcuların özgüvenlerinin kaybolması ve yaşadıkları moral bozukluğunun giderilmesi için çaba gösterdik. Bu çabamızda boşa çıkmadı. Yaşanan sorunları çözdük özelikle özgüvenimizi geri kazandık ancak biz bunu değiştirene kadar arada oluşan puan farkını kapatamadık” dedi.
Yaşanan bu sorunların kendilerini hedeflerinden saptırmadığının altını çizen Altıparmak; “Şu an için her şeyiyle hazır bir takımız ve iyi motive olmuş durumdayız. Hedefimiz Mayıs ayında şampiyon olmak ve bunun için emin adımlarla ilerliyoruz. Takımın iskeleti oluşturuldu. Özellikle forvete yapılacak birkaç takviye ile çok daha iyi bir ekip olacağımıza inanıyorum. Çünkü ilk yarıda gol yollarında yaşadığımız sıkıntı en önemli sorunlarımızdan biriydi. Allah’ın izni ile ikinci yarıda Konya’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz ve hedefimize uzanarak herkesi mutlu edeceğiz. Ayrıca ikinci yarıda tüm taraftarlarımız yanımızda görmek istiyoruz. Türkiye Kupası’nda oynadığımız Kasımpaşa maçında taraftarlarımızın verdiği destek bizi çok mutlu etti. Demek ki Konya’nın böyle bir taraftar potansiyeli varmış. Lig’in ikinci yarısında da aynı desteği görmek istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum