Altıparmak bir yıl daha Şeker’de

Altıparmak bir yıl daha Şeker’de

Bir haftadan bu yana teknik direktör konusunda Mehmet Altıparmak’la görüşme halinde olan Konya Şekerspor, dün başarılı hocayla anlaştı.

Bugün Konya’ya gelecek olan Altıparmak, bir yıllık sözleşmeye imza atacak.

TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor, teknik direktör konusunu  nihayete erdirdi. Geride kalan sezonda yeşil-beyazlı takımı çalıştıran Mehmet Altıparmak’la her konuda anlaşan yeşil-beyazlılar, bugün Konya’ya gelecek olan başarılı hocayla bir yıllık sözleşme imzalayacak. İç transfer konusunda da hızlı adımlar atmaya başlayan transfer komitesi, Turgay’ı renklerine bağladıktan sonra takımın formasını giyen Anıl ve Onur’la da prensip anlaşmasına vardı. Bu oyuncularla en geç hafta sonuna kadar sözleşme imzalanması bekleniyor. Konya Şekerspor’la yeniden anlaşan teknik direktör Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada, “Geride kalan sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyorum. Benim iddialı ve hedefleri yüksek bir adam olduğumu herkes iyi biliyor. Konya benim ikinci memleketim oldu. İnsanlar beni seviyor, ben de onları seviyorum. Konya Şekerspor’un hedefi yine Bank Asya 1. Lig olacak. Bu yoldan dönüş yok. Konyalı futbolseverlerin de desteğiyle, bu kez başaracağız. Takımımla tekrar birlikte olmak en çok beni mutlu ediyor. Ben camiaya, camia da bana alıştı. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek istediğimizi alacağız” şeklinde konuştu.
Bugün Konya’ya gelecek olan Mehmet Altıparmak’ın, sözleşme imzaladıktan sonra kısa bir açıklama yapması bekleniyor. Dış transfer ise, genç teknik adamın vereceği rapor doğrultusunda gerçekleştirilecek. 
Öncelikle iç transferi bitirmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda, 8 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Şekerspor’da sözleşmesi sona eren ve geçtiğimiz sezonda takımda kiralık olarak forma giyen isimlerle, yönetimden çıkacak karara göre masaya oturulacak. Şekerspor’da sözleşmesi sona eren futbolcular ise şunlar: Gökhan Caba, Hasan Engin Ekler, Serkan Silan, Ziya Aydın, Samet Gören. Ayrıca temsilcimizde Samet Maviş Sivasspor’dan,  Abdullah Apak Karabük’ten ve Murat Gürbüz Erol Manisa’dan kiralanmıştı. Konya Şekerspor’da Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Ömer Ali Şahiner, Cafercan Aksu, Rıdvan Sağlam, Abdullah Çoban, Kadir Demirel, Gökhan Solak, Muhammet Reis, Bahadır Sekizkardeş ve Ahmet Önay ise takımda sözleşmesi devam eden futbolcular.
Dış transfer çalışmalarına da  ara vermeden devam eden yeşil-beyazlılar, Türkiye liglerinin başarılı futbolcularından biri ile prensip anlaşması yaptı. Santrafor mevkiinde oynadığı belirtilen futbolcunun resmi sözleşmeye imza atma aşamasına geldiğinde isminin açıklanacağını belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.