Altıparmak: Altyapıdan oyuncu alacağız

Altıparmak: Altyapıdan oyuncu alacağız

Teknik direktör konusunu Mehmet Altıparmak ile anlaşarak sona erdiren TFF 2. Lig temsilcimiz Konya Şekerspor’da yeni sezon çalışmaları sürüyor.

Altıparmakla el sıkışan yeşil-beyazlı ekip transferde hocanın raporu doğrultusunda hareket edecek. İç ve dış transferde çalışmalarını sürdüren Konya Şekerspor görüşmelere devam ediyor, İç transfer konusunda da hızlı adımlar atmaya başlayan transfer komitesi, Turgay’ı renklerine bağladıktan sonra takımın formasını giyen Anıl ve Onur’la da prensip anlaşmasına vardı. Bu oyuncularla en geç hafta sonuna kadar sözleşme imzalanması bekleniyor. Konya Şekerspor’la yeniden anlaşan teknik direktör Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada, “Geride kalan sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyorum. Benim iddialı ve hedefleri yüksek bir adam olduğumu herkes iyi biliyor. Konya benim ikinci memleketim oldu. İnsanlar beni seviyor, ben de onları seviyorum. Konya Şekerspor’un hedefi yine Bank Asya 1. Lig olacak. Bu yoldan dönüş yok. Konyalı futbolseverlerin de desteğiyle, bu kez başaracağız. Takımımla tekrar birlikte olmak en çok beni mutlu ediyor. Ben camiaya, camia da bana anlaştı. Birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek istediğimizi alacağız” şeklinde konuştu.

Konya Şekerspor’un dış transferde kadrosuna dahil etmek istediği futbolcularla görüşmeler sürerken, Almanya’nın Bayer Leverkusen takımında forma giyen gurbetçi bir oyuncu ile de küçük pürüzler dışında anlaşmak üzere olduğu öğrenildi. İç transfer ise en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar tamamlanacak.
ALTYIPADAN OYUNCU ALACAĞIZ
Altyapıdan da takıma genç oyuncuları alacağını söyleyen Mehmet Altıparmak, “ Geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da genç oyuncularımıza şans tanıyacağız. Alt yapımızda Gürsel, Ömer Ali ve İshak gibi Şekerspor’a büyük katkı sağlayan birçok yetenekli oyuncularımız var. Bu yetenkeli oyuncularımızı Şekerspor’a kazandırmak için çaba harcayacağız. Yeni sezon hazırlıkları için yapacağımız kampa alt yapıdan da sporcularımızı alacağız. İlerleyen zamanlarda bu isimler belli olur” diye konuştu. 
KAYITLAR SÜRÜYOR
Konya Şekerspor’da yaz spor okulları kayıtları devam ediyor. 14 Haziranda başlayan kayıtlar 25 Haziranda sona erecek. Yaz spor okullarının açılışı töreni ise 28 Haziran tarihinde Recep Konuk Tesislerinde yapılacak. Altyapıya önem veren Konya Şekerspor, Kaleci Gürsel, Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak gibi yıldızlar yetiştirmek için kolları sıvadı. Yeşil-beyazlı kulüp açacağı yaz okulunda öğrencilerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesine yardımcı olurken yetenekli oyuncuları da belirleyerek Şekerspor bünyesine katma düşüncesinde. 14 Haziran tarihinde başlayan kayıtların okulların kapanması ile birlikte artmasını bekleyen yeşil-beyazlı kulüpte kayıtlar 25 Haziranda sona erecek.1997-2001 tarihleri arasında doğan futbolcu adayları spor okullarına müracaat edebilecek. Yaz spor okullarının açılış töreni ise 28 Haziran tarihinde Recep Konuk tesislerinde yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.