Altın Ve Krom Kaplama Kalemleri Müşterileri İle Buluşturuyor

Altın Ve Krom Kaplama Kalemleri Müşterileri İle Buluşturuyor

Scrikss, Herıtage marka kalemlerini Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da basına tanıttı. Dolmakalem ve rollerbal olarak tasarlanan ürünlerin hem kapak hem gövde bölümünde krom kaplama, 24 karat altın kaplama bağlantılara yer...

Scrikss, Herıtage marka kalemlerini Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center’da basına tanıttı. Dolmakalem ve rollerbal olarak tasarlanan ürünlerin hem kapak hem gövde bölümünde krom kaplama, 24 karat altın kaplama bağlantılara yer verildi.

Miras anlamına gelen ve Scrikss’in 50. senesi için tasarlanan Herıtage’da 1964 model kalemler ilham alındı. Kunter Şekercioğlu tarafından tasarlanan kalemlerde İstanbul kemerlerine ve köprülerine gönderme yapılıyor.

Tanıtımda Scrikss’in Yönetim Kurulu Başkanı Uygur Özay, İcra Kurulu Başkanı İzel Rozental söz aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özay, şirketin büyüme oranlarını ve planların açıkladı; Yönetim Kurulu Üyesi Cem Rozental de Herıtage’ı sundu. Endüstriyel tasarımcı Kunter Şekercioğlu, “50 senesini dolduran İstanbul firmasının köklerine bağlılığını ortaya koymak, bulunduğu şehrin çok kültürlü hale gelmesinde geçit olan kemer ve köprülere kalemimizin gövdesinde yer vermek önemliydi. Ayrıca Scrikss ürünlerinde daha evvel kullanılan klips üstü S logodan bu modelde de yararlanılması bu ürün için bilinçli bir karardı.“dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.