Altın fiyatlarında son durum

Altın fiyatlarında son durum

Nisan ortasındaki rekor düşüşle gerileyen altın fiyatları yatırımcıyı oldukça olumlu yönde etkiledi. Bakın Nisan ayında altın alanlar ne kadar kazandı...

Altın fiyatlarının Nisan ayında adeta 'dibi' görmesi yatırımcısını da kâra geçirdi. Altın fiyatlarındaki değişiklik yatırımcıyı nasıl etkiledi diye merak edenlere hemen söyleyelim; Nisan ayındaki altın fiyatlarındaki düşüş üzerine altın alan yatırımcı yüzde 11 kâra geçti...

Altın fiyatları Nisan ortasında bir günde 30 dolar değer kaybederek, en düşük 1.323 dolara kadar gerilemişti. Şu anda bir düşüp bir yükselerek toparlanan fiyatlar yatırımcısına yüzde 11 kazandırdı.

Altın fiyatları bugünlerde bir düşüp bir yükselerek toparlanmasını korurken, bakın nisanda dipten alan yatırımcı bugün ne kadar kazandı? Nisan ortasında bir günde 30 dolar kaybederek, en düşük 1.323 dolara kadar gerileyen altının ons fiyatı daha düne kadar 1.470 seviyelerine kadar yükseldi. Böylece nisan ortasında onsu 1.323 dolara kadar düşen altına o tarihte yatırım yapanlar yüzde 11’lik yükselişten en fazla kârlı çıkanlar oldu.

YİNE DÜŞÜŞTE

Fiziki alımlarla toparlanan altında ons fiyatı dün yükselişteyken öğleden sonra hafif düşüşler görüldü. Altının onsu haftanın son gününe ise yine düşüşle başladı. Altının ons fiyatı şu anda 1.460 dolar seviyesinde işlem görüyor.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Gram altın                      85.3 TL
Çeyrek altın                147.9 TL
Yarım altın                   293.1 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.