Altılı zirvenin Ağustos’taki ev sahibi Saadet Partisi

Altılı zirvenin Ağustos’taki ev sahibi Saadet Partisi

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem görüşmelerini sürdüren altılı masa, Ağustos ayında Saadet Partisi ev sahipliğinde toplanacak. Saadet'in ev sahipliğinin ardından altılı zirvenin ilk turu tamamlanacak

Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem görüşmelerini sürdüren CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Demokrat Parti, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi’nin oluşturduğu altılı masa görüşmelerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu ay İYİ Parti ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı gelecek ay yani Ağustos ayında Saadet Partisi ev sahipliğinde yapılacak.

TARİH, ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE AÇIKLANACAK

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek altılı masa zirvesinin Ağustos ayında yapılması bekleniyor. Tarih konusunda liderleri ziyaret edecek olan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun önümüzdeki günlerde zirve tarihini açıklaması bekleniyor. Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşecek altılı zirvenin ardından ilk tur tamamlanmış olacak. Daha önceki görüşmelerde her parti birer kez ev sahipliği yapmıştı. Ayrıca altılı zirvenin sürdürdüğü komisyon çalışmaları da bu ay Saadet Partisi Genel Merkezi’nde yapılacak.

“İŞ BİRLİĞİ DAHA İLERİ NOKTAYA TAŞINACAK”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, ilk turun son toplantısının Saadet Partisi ev sahipliğinde gerçekleşeceğini belirterek, “Zirvede, çalışmaların geldiği aşama ele alınacak. Teamül gereği ev sahibi parti tüm liderleri ziyaret edip, liderlerin gündeme getireceği konuları masaya getirecek. Sürecin ilerlemesine yönelik bir aşama olacak. Böylelikle iş birliği ve güç birliği daha ileri noktaya taşınacak” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.