Altay’a TBF’den teşekkür plaketi

Altay’a TBF’den teşekkür plaketi

Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel basketbol sporuna verdiği destek ve katkılardan dolayı Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altaya teşekkür plaketi sundu.

Başkan Demirel Amerika Birleşik Devletleri’nde olduğu için plaketi Federasyon MHK Üyesi Alper Arıkoğlu takdim etti. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a Basketbol Federasyonu tarafından spora sağladığı katkı ve destek nedeniyle teşekkür plaketi verildi. Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel Amerika Birleşik Devletleri”nde olduğu için Başkan Uğur İbrahim Altay’a teşekkür plaketini Federasyon MHK Üyesi ve Konya Basketbol İl Temsilcisi Alper Arıkoğlu takdim etti.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay basketbol gibi tüm branşlarda özellikle alt yapıda imkanlar ölçüsünde hizmet vermek arzusunda olduklarını belirterek “Biz gençlerimizin küçük yaşlardan itibaren sporla uğraşarak önce kötü alışkanlıklara sahip olmamaları ardından da sağlıklı bir nesil oluşturmaları için gayret gösteriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak tesis, araç gereç, malzeme gibi her türlü desteği de veriyoruz. Basketbol sporuna da bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gerekli katkı sağlanacaktır” dedi. MHK Üyesi Alper Arıkoğlu’da Federasyon adına Başkan Altay’a teşekkür ederek “Konya’nın her alanda büyüklüğünü basketbolda da görmekten mutluyuz. El ele vererek daha güzel organizasyonlarla Konya potaların başkenti olacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.