Altay ve Pekyatırmacı’dan  TO Karatay’da uçuş deneyimi

Altay ve Pekyatırmacı’dan TO Karatay’da uçuş deneyimi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, KTO Karatay Üniversitesi’nde uçuş deneyimi gerçekleştirdi

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk’le birlikte Konya Eğribayat’ta bulunan KTO Karatay Üniversitesi Havacılık Eğitim Kampüsü’nü ziyaret etti. 

GELİŞMELERİ GÖRME FIRSATI OLDU

Uçuşların tamamlanmasının ardından konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Bugün önemli bir ziyarette bulunduk. KTO Karatay Üniversitesi’nin hava parkında yapılan son yatırımlar ve gelişmeleri görme fırsatımız oldu. Burada kurulan ekosistem, önemli bir proje olarak hayata geçti. Gerçekten Konya’mız için büyük yatırımlar yapan KTO Karatay Üniversitesi, şehrimize çok önemli değerler kattı, katmaya da devam ediyor” dedi.

Uçuş deneyimini tamamladıktan sonra konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “Selçuk Öztürk’e özellikle teşekkür ediyorum. KTO Karatay Üniversitesi ile Selçuklu Belediyesi olarak daima iş birliği içerisindeyiz. Katkılarımız her zaman devam edecek. Ziyaret vesilesi ile bizler de Konya semalarında ilk uçuş deneyimimizi gerçekleştirdik. Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, “Değerli Başkanlarımıza hava pistimize hoş geldiniz diyor, destekleri içi teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından KTO Karatay Üniversitesi Uçuş Akademisi Genel Müdürü Agah Karabıyık; hava parkı faaliyetleri, eğitimleri ve uçuş filosu hakkında bilgi verdi. 

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.