Altay maçı çok önemli

Altay maçı çok önemli

Konyaspor kaptanı Tayfun Türkmen, Cumartesi günü Altay ile çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederken, tek düşüncelerinin Giresunspor yenilgisi ile sekteye uğrayan iyi gidişlerini Altayı yenerek sürdürmek ve devre arasına moralli girmek olduğunu söyl

Giresunspor maçında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyleyen Tayfun, “Mücadele olarak son haftalardaki maçlarımıza yakın bir mücadele ortaya koyduk diyebiliriz. Ama bazı pozisyonlarda şanssızlık, ilk yarıda yakaladığımız pozisyonlarda beceriksizlik sonuçta o maçı kaybettik. Artık Giresunspor karşılaşmasını unutmamız gerekiyor. Önümüzde Cumartesi günü oynayacağımız çok önemli bir Altay mücadelesi var. Çalışmalarımız gayet olumlu ve neşeli geçiyor. Arkadaşlarımız maçın ne kadar önemli olduğunun farkındalar. Kendi sahamızda yakaladığımız güzelde bir seri var. İnşallah bunu bozmadan devam ettirip ve ilk yarının son maçını da 3 puanla tamamlayıp güzel bir yerde devreyi tamamlayacağımıza inanıyoruz. Artık ondan sonra final haftaları başlayacak. İkinci yarı içeride dışarıda oynayacağımız her maç önemli. Alınacak her puanın değerli olduğunu biliyoruz. Bunun takım olarak bilincindeyiz. Bizim üzerimize düşen Cumartesi günü oynayacağımız Altay maçını da üç puanla kapatıp, devre arası kampına hem moralli hem de huzurlu bir şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

Yarın oynanacak Altay maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan kaptan, “Altay güçlü bir ekip. Şu anki puan durumuna bakıldığında ilk 3 takım diğerlerinden biraz ayrılmış gibi duruyor. Kendi sahamızdaki bu maçı seyircimizin vereceği destekle ve saha avantajımızı da en iyi şekilde kullanarak kazanmak ve puan farkını rakibimizle 3’e çıkarmak istiyoruz. Ama kolay olmayacak. Zor bir maç. Altay’da bizi ciddi rakibi olarak görüp, iyi mücadele edecek” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.