Alnımızın akıyla

Alnımızın akıyla

Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli futbolcuları Mehmet Uslu ile Ali Turan, Bursaspqor maçından kazanılan 3 puanı hak ettiklerini belirterek, Galatasaray maçından da galibiyetle ayrılacak güçte olduklarını söylediler

Bursaspor karşısında özellikle maçın ikinci devresinde kazanmak adına her şeylerini ortaya koyduklarını ve sonucunda bulunan 2 golle kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Kartal'ın tecrübeli futbolcusu  Mehmet Uslu, bunu bir çıkış maçı olarak gördüklerini ve devamını getireceklerine inandığını söyledi.  5 haftadır kazanamayan, son iki maçını kaybetmiş bir takım psikolojisiyle maça çıktıklarını belirten  Mehmet Uslu, "Alttaki rakiplerinde puan olarak bize yaklaşmasıyla zorlu bir döneme girmiştik. Bursaspor maçını kazanmamız gerektiğinin bilinciyle mücadele ettik. İlk yarı istediklerimizi yapamadık. Ama ikinci yarı bakıldığında oyunun tek hakimi takımımızdı. Bunun sonucunda iki gol bulduk. Son dakikalarda gelen gole rağmen bizim için önemli olan sonucu galibiyeti aldık. Mücadele ve oyun anlamında sahada istediklerimizi yaptık. Çok önemli bir galibiyet. Ama bundan sonrada zorlu maçlar serisi devam edecek Bir an önce gerekli puanları toplayarak takım olarak hak etmediğimiz alt sıralardan kendimizi kurtarmak istiyoruz. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum" diye konuştu.

ALİ TURAN:DEĞERLİ BİR GALİBİYET

Torku Konyaspor'un savunma oyuncusu  Ali Turan, “Aldığımız galibiyetin ne kadar değerli olduğunu biliyoruz” dedi.

Zorlu bir deplasmanda iyi mücadele ederek ligdeki konumlarını belirleyecek son derece kritik ve önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirten tecrübeli oyuncu Ali Turan, kazanmayı baştan sona hak ettiklerini bildirdi.

Son haftalarda alınan istenmeyen sonuçlar nedeniyle stresli bir dönemden geçtiklerini ifade eden oyuncumuz Ali Turan, "İyi oynadığımız maçlarda yaşadığımız puan kayıpları nedeniyle sıçrama yapacağımız bir dönemde rakiplerle aramızdaki puan farkı kapandı. Bursaspor maçı bizim için çok önemliydi. Oyunun geneline bakıldığında özellikle de ikinci devrede tüm hakimiyet bizdeydi. Sonucunda bana göre hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Uzatma dakikalarında gelen gol biraz heyecan yaptı ama buradan 3 puanla ayrılmak bizim için önemliydi. Bunu başardık. Gekas'ın aramıza moralli bir şekilde dönmesi de bizim için iyi oldu. Bu takım gerçekten çok daha güzel şeyleri hak ediyor. İnşallah kalan maçlarımızı da güzel sonuçlarla kapatarak ligi en iyi yerde tamamlayacağız" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.