Almanya'da Türk Esnafın İş Yerinde Yangın

Almanya'da Türk Esnafın İş Yerinde Yangın

Almanya'nın Hamburg şehrinde Türk esnafa ait bir market yangında hasar gördü.Olayla ilgili bilgi veren market sahibi Ali Genç, polisin inceleme amacıyla aldığı kamera kayıtlarında gece dükkana ellerinde bidonla içeriye giren insanların görüldüğünü...

Almanya'nın Hamburg şehrinde Türk esnafa ait bir market yangında hasar gördü.

Olayla ilgili bilgi veren market sahibi Ali Genç, polisin inceleme amacıyla aldığı kamera kayıtlarında gece dükkana ellerinde bidonla içeriye giren insanların görüldüğünü belirterek, “Ben 25 yıldır burada esnaflık yapıyorum ve kimseyle sorunum yok. Dolayısı ile yangının nasıl ve kimler tarafından çıkarıldığına dair hiçbir fikrim yok. Yangının nasıl çıktığı ya da kundaklama olup olmadığı inceleme tamamlandıktan sonra belli olacak.” dedi.

ÜÇ BİNA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Ayrıca Salı günü öğleden sonra Hamburg’un Eimsbüttel semtinde bir binanın çatısında başlayan yangın ucuz atlatıldı. Gündüz saatlerinde meydana gelen yangın, daha sonra bitişik binaya da sıçradı. 130 itfaiyecinin müdahale ettiği yangın, akşam saatlerinde kontrol altına alındı. Can kaybının yaşanmadığı yangınlarda bir işçi duman zehirlenmesinden dolayı hastaneye kaldırıldı. Yangında üç bina kullanılamaz hale gelirken, 80 kişinin oturduğu binalar tamamen boşaltıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.