Allah bize nasip etti

Allah bize nasip etti

Sıkıntılı bir sezon sonunda mutlu sona ulaştıklarını söyleyen Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, yönetime takviye yapacaklarını ve kupayı Poljac’a götürüp, onu sevindireceklerini söyledi

Sıkıntılı bir dönemde geldikleri görevde Süper Lig hedefine ulaştıklarını, dünyanın her yerindeki Konyalılara büyük bir mutluluk yaşattıklarını ifade eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, daha güçlü bir yönetim için Haziran ayının ikinci haftasında genel kurula gideceklerini söyledi. Karapınar, şampiyonluk kupasını en kısa sürede Norveç’e Branimir Poljac’a götüreceklerini bildirdi.

BAŞARACAĞIMIZA İNANMIŞTIK
2009-2010 sezonunu değerlendiren Bahattin Karapınar, küme düşen bir takımın içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemde kendilerine verilen görevi Konyaspor sevgisi ile kabul ettiklerini belirterek, sözlerine şöyle devam etti: "Takımımız küme düştükten sonra yönetime talip çıkmadı. Son gün kongreye 1-2 saat kala Büyükşehir Belediye Başkanımız takımımızın başına geçerek bir yönetim oluşturmamı söyledi. Bende bu isteği geri çevirmedim. Spor kamuoyunun uzun yıllardır takip ettiği gibi Konyaspor kulübünün içindeyim. İkinci başkanlık, basın sözcülüğü ve futbol şube sorumluluğu görevlerinde bulundum. Sezona küme düşmüş ve büyük bir borca sahip takımın başına geçerek başladık. Yaşanan sıkıntıları göz önüne aldığımızda takımı ayağa kaldırmak kolay değildi. Göreve geldiğimiz günden beri sürekli olarak ‘Konyaspor’umuzu Süper Lig’e çıkartacağız. Biz bunu başaracağımız’ inancımızı ifade ettik. Allah'ta bize bunu nasip etti. Bunun için sonsuz şükrediyoruz..."
YÖNETİME TAKVİYE YAPACAĞIZ
Sezonun tamamlanmasının ardından Yönetim Kurulu toplantısında olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını da sözlerine ekleyen Karapınar, "Birlikte göreve başladığımız birkaç arkadaşımız görevi bıraktı. Sezon bittikten sonrada Süper Lig’e çıkmış olan takımımızın hem yönetimsel açıdan daha güçlendirilmesi hem de daha fazla maddi-manevi destek sağlayacak isimlerin yönetimde yer almaları adına olağanüstü genel kurul kararı aldık. 10 Haziran’da ilk olağanüstü genel kurul toplantımızı yapacağız. İnşallah o genel kurulda benim başkanlığımda daha güçlü, kuvvetli, Süper Lig’in havasını, yapısını bilerek daha fazla destek verecek arkadaşlarımızla yeni bir yönetim oluşturacağız" şeklinde görüş belirtti.
KUPAYI POLJAC’A GÖTÜRECEĞİZ
Konyaspor’un şampiyonluğunu trafik kazası sonucunda tedavisi için ülkesi Norveç’te bulunan Branimir Poljac’a hediye ettiklerini ve kupayı Norveç’e götüreceklerini söyleyen Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar sözlerine şöyle devam etti: "Hacettepespor maçından önceki son antrenmanımızın ardından maalesef Poljac'ın kaza haberini aldık. Bu olay hem yönetimimizi hem futbolcularımızı ama en fazla da Konya şehrini çok üzdü. Bu olaydan belki de tüm Türkiye etkilendi. Biz o günden sonra çıktığımız bütün maçlarda Poljac'ın yanımızda ve onikinci futbolcu olarak sahada bizimle birlikte olduğunu düşündük ve ona göre oynadık. Takım arkadaşları kazandıkları bütün maçlardan sonra galibiyeti Poljac'a armağan ettiler. Şampiyonluktan sonra Ziya hocamızın belirttiği gibi biz kupayı Poljac’a götüreceğiz. Poljac hasta yatağında final maçımızı heyecanlı bir şekilde izledi ve bizim yaşadığımız mutluluğu kendisi de yaşadı. 15 gün içinde bir organizasyon yapıp kupayla birlikte Norveç’e gideceğiz ve ziyaretimizin ardından kupayı Poljac’a hediye edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.