Ali Peksemerci güven tazeledi

Ali Peksemerci güven tazeledi

Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü olağan genel kurulu yapıldı. Mevcut başkan Ali Peksemerci, genel kurula katılan delegelerin çoğunun oyunu alarak yeniden başkanlığı seçilirken güven tazeledi.

Gödene Pamukçu Mevkiinde bulunan Rahvan At Hipodromu ve sosyal tesislerinde yapılan Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü olağan genel kuruluna çok sayıda delege katıldı.

Yapılan seçim sonrası mevcut Başkan Ali Peksemerci yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda şu isimler yer aldı. Ali Peksemerci(Başkan) Fatih Mehmet Altay, Necati Pişkincan, Ahmet Binici, Fatih Gider.

Denetleme kurulunda ise Mehmet Biçer, Ömer Binici ve Mustafa Kostak isimleri yer aldı.

Konya Rahvan Atları Yetiştiricilik ve Binicilik İhtisas Kulübü Başkanlığına seçilen Ali Peksemerci yaptığı teşekkür konuşmasında şu sözlere yer verdi. “ Bugüne kadar Rahvan Atçılığının en iyi yere gelmesi için mücadele ettik. Bundan sonra da yeni tesislerimizle birlikte Konya Rahvan atçılığı Türkiye genelinde bir numara yapmak için mücadele edeceğiz. Ayrıca yıl içinde seminerler, çeşitli etkinlikler ve yarışlar organize edeceğiz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.