Ali Dere Konya’nın milli gururu oldu

Ali Dere Konya’nın milli gururu oldu

U18 Milli Takıma ilk kez çağrılmasına rağmen Rusyanın St. Petersburg kentinde düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvasında Millilerin oynadığı 4 maçın tamamında forma giyen ve ikisinde de 90ar dakika sahada kalan Konyasporlu oyuncu Ali Dere kulübün gururu o

Teknik Direktörü Şenol Ustaömer yönetimindeki U18 Milli Takımına ilk kez davet edilen Ali Dere, 3-10 Ocak tarihleri arasında Rusya’nın St. Petersburg kentinden düzenlenen Valentin Granatkin Turnuvası’nda gösterdiği performansla büyük alkış aldı.

U18 Milli Takımın Finlandiya’yı 2-1 yendiği maçta ilk kez Milli formayı giyen ve 73.dakika sahada kalan Ali Dere, Millilerimizin Azerbaycan’ı 2-1 mağlup ettiği mücadelenin 23.dakikasında ilk golü atarken, sakatlanarak 77.dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Grupta oynanan ve 1-0 kaybedilen Ukrayna karşılaşmasında 90 dakika oyunda kalan Ali Dere, Millilerin Belçika’yı 2-1 yendiği üçüncülük-dördüncülük maçında da 90 dakika forma giydi.
İlk kez çağrılmasına rağmen turnuvada Millilerimizin en fazla süre alan oyuncularından olan ve 4 maçın ikisinde 90’ar dakika diğer maçlarda ise 73 ve 77 olmak üzere toplam 330 dakika ay-yıldızlı forma ile mücadele eden Ali Dere, turnuva boyunca gösterdiği başarılı performans ile alkış alırken, kulübün de gururu oldu. Konyaspor yönetim kurulu Ali Dere’ye bundan sonraki futbol yaşantısında daha büyük önemli işlere imza atması arzusu ile başarı dileğinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.