Ali Babacan, Abd'ye Gidiyor

Ali Babacan, Abd'ye Gidiyor

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 9-11 Ekim 2014 tarihlerinde ABD’nin Vaşington şehrinde yapılacak Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları’na katılacak. Babacan, Türkiye'nin 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle Dönem Başkanlığı’nı...

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, 9-11 Ekim 2014 tarihlerinde ABD’nin Vaşington şehrinde yapılacak Uluslararası Para Fonu/Dünya Bankası Yıllık Toplantıları’na katılacak.

Babacan, Türkiye'nin 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle Dönem Başkanlığı’nı üstleneceği G-20 toplantılarına da iştirak edecek. Babacan, ayrıca, iş dünyasının önde gelen temsilcileri ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleştirilecek toplantılarda söz alacak; Uluslararası Finans Enstitüsü’nün (IIF) Yıllık Toplantıları’nın özel bir oturumunda IIF Başkanıyla beraber ana konuşmacı olacak.

Ali Babacan, Vaşington ziyareti sırasındasiyasi liderler, uluslararası kuruluşların başkanları, akademisyenler ve çokuluslu şirketler ile sivil toplum ve düşünce kuruluşlarının üst düzey yöneticileriyle ikili görüşmelerde de bulunacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.