Alevlerin İçinden 3 Günlük Bebeği Kurtaran İşçi Altınla Ödüllendirildi

Alevlerin İçinden 3 Günlük Bebeği Kurtaran İşçi Altınla Ödüllendirildi

Alevlerin arasından 3 günlük bebeği kurtaran temizlik işçisi altınla ödüllendirildi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi, 1170'inci sokakta meydana gelen yangında iki katlı bir ev kül olmuştu. İtfaiye tarafından...

Alevlerin arasından 3 günlük bebeği kurtaran temizlik işçisi altınla ödüllendirildi. Antalya’nın Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi, 1170'inci sokakta meydana gelen yangında iki katlı bir ev kül olmuştu. İtfaiye tarafından söndürülen evde bulunan ve henüz ismi bile konmamış 3 günlük bebeği Muratpaşa Belediyesi temizlik İşçisi Haydar Keşkil kurtarmıştı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, alevlerin arasından yeğeni olan 3 günlük bebeği kurtaran belediye temizlik işçisi Haydar Keşkil’i cumhuriyet altını ile ödüllendirdi. Keşkil’i bu örnek davranışı nedeniyle makamında ağırlayan Başkan Uysal, temizlik işçisi Haydar ile gurur duyduklarını ifade etti.

Cumhuriyet altınının yanı sıra Haydar Keşkil’e gıda yardımında da bulunan Başkan Uysal, "Bu örnek davranış nedeniyle Haydar’ı kutluyorum. Haydar kardeşimiz insanları seven bir insanın, bir belediyecinin nasıl davranması gerektiğini toplumumuza gösterdi. Çok olumlu bir örnek teşkil etti. Haydar ile gurur duyuyoruz. İnsan canı her şeyden önemlidir. İnsana verilen değer her şeyin üzerindedir." dedi.

Başkan Uysal’a teşekkür eden Haydar Keşkil, yangın anında yaşananları anlattı. İşten geldiği sırada evden çıkan dumanları fark ettiğini söyleyen Keşkil, kardeşinin evini dumanlar sardığını, herkesin dışarı çıktığını ancak bebeğin içerde kaldığını öğrendiğini belirtti. Kendisini dumanların içine attığını anlatan Keşkil, "Dumanların içerisinden çocuğu aldım ve dışarı çıkardım." diye konuştu. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.