Alçılı Ayağıyla 10 Kasım Törenlerine Katıldı

Alçılı Ayağıyla 10 Kasım Törenlerine Katıldı

Adana'da 10 Kasım Atatürk'ü anma programı çelenk koyma töreniyle başladı. Atatürk Parkı'ndaki Atatürk anıtına, Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse ile çeşitli...

Adana'da 10 Kasım Atatürk'ü anma programı çelenk koyma töreniyle başladı. Atatürk Parkı'ndaki Atatürk anıtına, Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşları, siyasi parti ve dernek temsilcileri çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından anma törenleri Çukurova Üniversitesi'nde sürdürülecek.

Bu arada, Atatürk'ü anma törenine alçılı ayağıyla katılan bir genç dikkat çekti. 9. sınıf öğrencisi Erinç Altun, 10 Kasım Atatürk’ü anma törenlerini kaçırmadığını belirterek, şunları söyledi: "Törenlere gelmeyle ilgili bir planım vardı. Ben ne olursa olsun, isterse felç de kalsam gelirdim buraya. Çünkü gerçekten Atatürk ne yaparsak yapalım bizim için çok değerli bir insan. 10 Kasım Atatürk'ü özlüyoruz. Dalış yapıyordum Mersin Yapraklı koydaydım. Islak halde merdivenden çıkarken vurdum baş parmağım kırıldı. Ama ona rağmen gelmek istedim ve geldim de. Daha doğrusu ben hiçbir 10 Kasım'ı kaçırmadım. 15 yıldır hiçbir 10 Kasım'ı kaçırmadım. Bunu da kaçırmak istemedim. Benim için hiçbir engel yoktu. Ve geldim yani.” Anne Feride Altun ise 10 Kasım'a her sene mutlaka katıldıklarını ifade ederek, "Bu sene de yerine getirmek üzere Erinç de fedakarlık yaptı." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.