Albay:Sezonun zor maçı olacak

Albay:Sezonun zor maçı olacak

Türkiye Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 6. Gurubunda mücadele eden Selçuklu Belediyespor ligin ikinci yarısında bugün en zorlu maçına çıkıyor

Karşılaşma saat 16.00'daAdana Menderes Spor Salonu'nda oynanacak. Mavi-beyazlılar deplasmanda gurubun en iddialı ekibi olan Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde şu ana kadar yoluna kayıpsız devam eden Selçuklu Belediyespor ligin ilk yarısında karşılaştığı turuncu beyazlı ekibi mağlup etmeyi başarmıştı. Bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adanaspor maçını kazanarak ligi yenilgisiz tamamlamak isteyen mavi-beyazlılar, zorlu mücadelenin hazırlıklarını galibiyet parolası ile tamamladı.
Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı dün zorlu karşılaşma için Adana'ya gitti ve kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Takımda eksik oyuncu bulunmazken morallerin yerinde olduğu belirtildi. Antrenör Recep Albay, "Bu sezonun en zorlu maçına çıkıyoruz. Bir üst lige yükselmek için en iddialı ekipler arasında yer alan ve büyük harcamalar yapan rakibimiz bizi yenmek için elinden geleni yapacak. ancak bizde yükselmek, takımımızı bir üst lige çıkarmak ve lige yenilgisiz tamamlamak istiyoruz. Bu maça da oldukça iyi hazırlandık ve galibiyete ulaşmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Adana'dan istediğimiz sonuçla dönerek gurup maçlarına yönelmek istiyoruz" dedi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.