Albaraka Türk’ten hacı adaylarına büyük hizmet

Albaraka Türk’ten hacı adaylarına büyük hizmet

Türkiye katılım bankacılığı sektörünün öncüsü Albaraka Türk Katılım Bankası Konya Şubesi, hacı adaylarına kolaylık sağlıyor.

Konya Müftülüğü Hac Bürosu seminer salonunda kurduğu stand ile yeni kayıt yaptıran hacı adaylarının ön kayıt parasının tahsilâtını yapan Albaraka Türk Konya Şubesi, verdiği bu hizmet ile hacı adaylarının memnuniyetini kazanıyor. Yeni kayıt yaptıran hacı adaylarına kolaylık sağlayan Albaraka Türk, ön kayıt parasını müftülükte açtığı standın yanı sıra şubelerden de tahsil edebiliyor.

Yaptıkları hizmet ile böylesi önemli bir hizmette katkılarının olmasını istediklerini söyleyen Albaraka Türk yetkililerinden Yılmaz Tiren, Albaraka Türk’ün müşteri memnuniyetini esas aldığını belirtti. Daha önce hacı adaylarının ön kayıt parasını yatırmak için şubelerine geldiğini hatırlatan Tiren, “Hacı adaylarımız, biz stand açmadan önce şubelerimize kadar yoruluyor paralarını yatırıp tekrar müftülüğe geliyorlardı. Bizde aldığımız karar ile müftülük içine stand açmaya karar verdik. Böylelikle işlemleri hızlandırmak ve hacı adaylarımıza kolaylık sağlamak için standımızı kurduk. Özellikle yaşlı insanlar için bu hizmet çok yerinde oldu. Çünkü müftülükten çıkıp şubelerimize gelmek ve sonra tekrar müftülüğe gelmek onlar için daha zor oluyordu. Ancak şimdi hacı adaylarımız işlemlerini müftülükten çıkmadan ve zamandan kazanarak tamamlayabiliyorlar” diyerek işlemlerin şubelerinden de yapılmaya devam ettiğinin altını çizdi.
Verilen hizmetin kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen hacı adayları ise, Albaraka Türk’e teşekkür ederek, “Ön kayıt parasını yatırmak için işlemlerimiz bitmeden gidip şubelerde yatırıyor tekrar müftülüge dönüyorduk. Ancak şimdi tüm işlemlerimizi buradan tamamlayabiliyoruz. Bu gerçekten çok güzel bir hizmet oldu. Yetkililere teşekkür ediyoruz” dediler.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.