Albano Azerbaycan'dan Özür Diledi

Albano Azerbaycan'dan Özür Diledi

Ünlü İtalyan şarkıcı Albano Azerbaycan'dan özür diledi. Azerbaycan makamlarından izin almadan ülkenin Ermeniler tarafından işgal edilen bölgelerine gittiği için Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı kara listede ismi olan ünlü sanatçı, Bakü'nün.

Ünlü İtalyan şarkıcı Albano Azerbaycan'dan özür diledi. Azerbaycan makamlarından izin almadan ülkenin Ermeniler tarafından işgal edilen bölgelerine gittiği için Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı'nın yayınladığı kara listede ismi olan ünlü sanatçı, Bakü'nün İtalya Büyükelçiliği'ne özür mektubu yazdı. Konuya ilişkin basına açıklamalarda bulunan Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Elman Abdullayev, Albano'nun mektubunda bölgedeki hassasiyetten, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki mevcut durumdan haberinin olmadığını yazdığını aktardı. Abdullayev, Albano'nun müzisyen olduğunu hatırlatarak herhangi siyasi bir amacının olmadığını yazdığını söyledi.
Abdullayev, Dağlık Karabağ'a izinsiz seyahat edenleri ciddiyetle takip ettiklerini ancak İtalyan sanatçı gibi yaptığı yanlıştan pişman olanların listeden çıkarılması konusunu bakanlık olarak değerlendirebileceklerini ifade etti.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.