Alanya'da cazip fiyatlar cezbediyor

Alanya'da cazip fiyatlar cezbediyor

Ülkemizin şirin turistik beldesi Antalya Alanya'da konutta yogun ilgi yaşanıyor. Bilhassa yabancılara konut satışını açan mütekabiliyet yasası ile yabancılar adeta konut almakta yarışıyor.

Çalış inşaat konutları da yogun ilgi görüyor. Çalış konutları Mahmutlar beldesinde Atatürk caddesinde 2 blokdan oluşan yapımı bitmiş olan,  birisi 9 katlı her katta 3 daireden oluşan 24 normal ve 3 adet düblex daire olmak kaydı ile toplam 27 daire ve öbür blok 12 katlı ve her katta 4 daireden oluşan 44 normal daire ve 4 adet düblex olmak kaydı 48 dairelik iki blokdan oluşmaktadır.

Bina tamamen yapımı bitmiştir bir kısmında satışı yapılanlarda oturulmaktadır. Binalar bahçeli blokdur 2 adet yüzme havuzu, 2 adet sauna ve 2adette fitnis salonları vardır. binalar açık mutfakdır.

İnternette www.calisinsaat.com adresine girilirse sitede çalış 3 ve çalış 5 siteleri olarak kayıtlıdır. İnternet sitesinden bina ile ilgili detay resimleri ve genel bilgileri mevcuttur,  binalarda toplam satılacak daire sayısı takriben toplam 45 dairedir. Yazın keyfini yaşamak ve Aqlanya'ya yerleşmek isteyenler için degişik satın alma alternatiflerinin bulundugu konutlar için daha fazla bilgi  0090.242.513 87 72 den temin edilebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.