Alaattin Çakıcı Annesini Ziyaret İçin Cezaevinden Ayrıldı (Özel)

Alaattin Çakıcı Annesini Ziyaret İçin Cezaevinden Ayrıldı (Özel)

Rahatsız olan annesini ziyaret etmesi için izin verilen Alaattin Çakıcı cezaevi aracıyla yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Esenboğa Havalimanı’na getirildi. Kargo bölümünde bir süre araçta bekletilen Çakıcı, daha sonra İstanbul'a...

Rahatsız olan annesini ziyaret etmesi için izin verilen Alaattin Çakıcı cezaevi aracıyla yoğun güvenlik önlemleri altında Ankara Esenboğa Havalimanı’na getirildi. Kargo bölümünde bir süre araçta bekletilen Çakıcı, daha sonra İstanbul'a gideceği uçağa götürüldü.

Alaattin Çakıcı’nın rahatsız olan annesi Şakire Çakıcı’yı ziyaret talebini olumlu karşılayan Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı, Çakıcı’ya gerekli izni verdi. Çakıcı, sabah saatlerinde alınan yoğun güvenlikleri eşliğinde Kırıkkale Cezaevi’nden çıktı. Jandarma ve polis ekipleri Çakıcı’ya eskortluk ederken, herhangi bir olumsuz yaşanmaması için konvoyda iki cezaevi aracı olduğu görüldü. Bir araçta Çakıcı bulunurken, diğer araçta da sivil jandarma ekiplerinin olduğu öğrenildi. Çakıcı’nın yol güzergahında ekipler yoğun güvenlik önlemi aldı. Esenboğa Havalimanı’na getirilen Çakıcı, kargo bölümüne götürüldü. Uzun namlulu silahlı askerlerin burada tedbir aldığı görüldü. Bir süre burada bekletilen Çakıcı daha sonra İstanbul’a hareket edeceği uçağa götürüldü.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.