Aksoy ve Korkmaz’dan Anadolu’ya ziyaret

Aksoy ve Korkmaz’dan Anadolu’ya ziyaret

orku Konyaspor Başkan Yardımcısı - Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ve Torku Konyaspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Korkmaz, Anadolu Selçukspor’u ziyaret etti

Konya Anadolu Selçukspor’da haftanın ilk antrenmanı öncesinde Kayacık Tesislerinde Teknik Heyet ve Futbolcuları ziyaret eden Torku Konyaspor Başkan Yardımcısı - Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy ve Torku Konyaspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Korkmaz “Gelecekte Torku Konyaspor A takımının kadrosunda görmeyi beklediğimiz siz gençlerin her daim yanındayız. Biz burayı bir alt yapımız olarak görüyoruz” ifadelerini kulandılar.

Kulüp BaşkanıÖnder Sami Güven, Basın Sözcüsü Ahmet Eser ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Erçetin’inde hazır bulunduğu ziyaret Kayacık Tesisleri Toplantı salonunda gerçekleştirilirken Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy geride kalan süreçte inişli çıkışlı bir grafiğin ortaya çıktığını ve bunun sürekli yükselen bir grafiğe dönüşeceğine inandığını söyledi. Teknik DirektörAbdurrahman Baysangur ve yardımcı antrenörlerinde hazır bulunduğu görüşme sırasında konuşan Torku Konyaspor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy: “Torku Konyaspor’un alt yapısı olarak gördüğümüz Konya Anadolu Selçukspor’un maçlarını izlerken keyif alıyoruz. Belirli bir dönemin ardından iyi neticeler ortaya çıkmaya başladı. Oynanan güzel futbol ve alınan iyi sonuçların sürekli hale gelmesi durumunda çok büyük işler başaracağınızı biliyoruz. Bizler Torku Konyaspor kulübü olarak maddi manevi her zaman sizin yanınızdayız. Sadece çalışarak başaramayacağınız bir şey yok. Gelecek adına endişe taşımıyor ve Teknik heyetimiz ile futbolcularımıza güveniyoruz.” dedi.

Aksoy ve Korkmaz hafta sonunda deplasmanda oynayacağımız Turgutluspor karşılaşmasında başarılar diledi. Kulüp Başkanı Önder Sami Güven destek ve moral ziyareti nedeni ile Torku Konyaspor Futbol Şube sorumlusu Selçuk Aksoy ve Torku Konyaspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Korkmaz’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.