Aksoy: Tek yol var kazanmak

Aksoy: Tek yol var kazanmak

Konyaspor Başkan Yardımcısı Selçuk Aksoy, Bursaspor maçını kazanacak güce sahip olduklarını belirterek, 5 maçlık zorlu bir periyoda girdiklerini, bu 5 maçı en az kayıpla geçmek istediklerini söyledi. Aksoy, Gekas'ın Bursaspor maçında forma giyeceği müjde

“GALİBİYET SÜRPRİZ OLMAZ”
Futbolun enterasan bir oyun olduğuna dikkat çeten Selçuk Aksoy, kazanabilecekleri birçok maçtan puansız ayrıldıklarını belirterek, bu maçlardan ders çıkardıklarını söyledi. Yarın oynanacak olan Bursaspor maçıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan Konyaspor Başkan Yardımcısı Aksoy, “Bursa'ya kazanmak için gideceğiz. Selçuk Aksoy olarak bu maçtan kesinlikle puansız dönmeyeceğimize inanıyorum. Bizim için tek yol, o da kazanmaktır. Bunun dışında başka bir sonuç düşünmüyoruz.  Bu anlamda oyuncularımıza güvenimiz sonsuz. Onlar da biliyorlar ki, bu takımın yeri burası değil. Bursaspor'u maçından galibiyetle ayrılmamız sürpriz olmayacak. Bu maçla birlikte çıkışa geçip,  üst sıralara doğru tırmanacağız” diye konuştu.

“GEKAS OYNAYACAK”
Aksoy, Elazığspor maçında ciddi bir sakatlık geçiren Gekas'ın tedavi sürecinin bittiğini, takımla birlikte antrenmanlara çıktığını belirterek, bu oyuncunun Bursaspor maçında takımdaki yerini alabileceğini belirterek, “Gekas bizim için çok önemli bir oyuncu. Sakatlığı tamamen geçti. Hocamızın görev vermesi halinde ilk 11'de yer alacağını düşünüyorum. Gekas'ın da son derece hırslı olduğunu gözlüyorum, Bursaspor maçında kendisinden patlama bekliyorum. İnşallah, Gekas'ın da yer alacağı bu maçtan 3 puanla ayrılacağız.”

“5 MAÇLIK ZORLU PERİYODA GİRDİK”
Torku Konyaspor Başkan yardımcısı Selçuk Aksoy, önlerinde 5 maçlık zorlu bir periyod olduğunu hatırlatarak, "Bursaspor ile deplasmanda oynayacağız, Galatasaray ile içerde, Antalya ile deplasmanda, Beşiktaş ile içerde, Rize ile deplasmanda oynayacağız. Bu maçların hepsi birbirinden zorlu maçlar olacak” dedi. Aksoy, ligin boyu kısaldıkça alttaki takımlarda stresin daha da arttığını belirterek, kendilerini de zorlu bir periyodun beklediğini bildirdi. Aksoy şunları söyledi:

“Önümüzdeki Bursaspor, Galatasaray, Antalyaspor, Beşiktaş ve  Rizespor maçlarından en az hasarla çıkmak istiyoruz. Eğer bu maçlardan düşündüğümüz puanları alabilirsek çok daha farklı yerlere gidebilir ve düşme korkusu yaxamayız. Önemli olan oynadığımız oyun anlayışı ve mantalite. Bu eninde sonunda bir yerde bizim yüzümüze gülecek. Şu anda bir sıkıntımız yok. Bizi en çok üzen içeride kaybettiğimiz Kayseri Erciyesspor ve Gaziantepspor maçları oldu. Önemli olan içeride maç kaybetmemek ve dışarıdan getireceğimiz 1 yada 3 puan hanemize artı olarak yazılacak. 9 maçta herkes varını yoğunu ortaya koyacaktır. Torbada 27 puan var ve biz bu 27 puanın hepsine talibiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.