Aksoy: Herkes bize saygı gösterecek

Aksoy: Herkes bize saygı gösterecek

Selçuk Aksoy: Geçtiğimiz sezon Konyaspor için kalfalık dönemiydi, önümüzdeki sezon ustalık dönemi olacak. Yani 2015-2016 sezonunun en özel takımı biz olacağız. Herkes bize saygı gösterecek

Kartal'ın Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, yeni sezonda çok farklı bir Konyaspor'un sahada olacağını belirtti. “Herkesin saygı göstereceği özel bir takım olmak için çalışıyoruz” dedi.  Yeni sezon için kolları sıvadıklarını ve güçlü bir takım yapmanın gayretini gösterdiklerini bildiren Aksoy, yaptığı açıklamada, geride kalan sezonu hemen hemen istedikleri bir yerde tamamladıklarını, yeni sezonda da ise çıtayı biraz daha yüksek tutarak hedeflerinin geride kalan sezonun üstüne tırmanmak olduğunu söyledi.

Konyaspor'un geride kalan 2014-2015 sezonunu 8. sırada bitirdiğini anımsatan Aksoy, “yeni sezonda aynı başarıyı yakalamak ve daha da üstüne koymak için kollarımızı sıvadık. Teknik ekip ve yönetim olarak iyi değil, daha iyi olmanın çabasını gösteriyoruz. 2014-2015 sezonunda ligi sekizinci bitirmek, yeni sezonda takıma daha başarılı olma gibi bir misyon yükledi. Dolayısıyla bizde bunun için 7/24 takımla yatıyor takımla kalkıyoruz.  Geçen sezona dönecek olursak zaman zaman sıkıntılı anlar, sıkıntılı skorlar yaşadık, ancak ligin bitiminde hedefimizin bir tık altında sezonu tamamladık” dedi.

YENİ SEZONDAN UMUTLU

Konyaspor'un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Selçuk Aksoy, 2015-2016 sezonunda taraftarlara ve tüm Türkiye'ye bambaşka bir takım izlettireceklerini ifade etti.

“Yeni sezonda her şeyin daha farklı olacağını düşünüyorum, Konyaspor camiası olarak bunu geride kalan sezonda yaptık ve başardık. Önümüzdeki sezon daha iyi şeyler başarmak için uğraşacağız. Takıma yeni oyuncular katılıyor, katılmaya da devam edecek.  Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, bunlar futbolda olağan şeyler.  Sonuçta biz iyi bir takım olmanın üstüne biraz daha koymak istiyor ve Konyaspor'un başarısı için elimizden gelen herşeyi yapmanın gayretini gösteriyoruz. Amacımız tabi ki de ligde üst sıralara oynamak olacak. Geride bıraktığımız sezon başındaki gel gitleri yaşamak istemiyoruz. Geçtiğimiz sezon Konyaspor için kalfalık dönemiydi, önümüzdeki sezon ustalık dönemi olacak. Yani 2015-2016 sezonunda çıtamız biraz daha yükselecek, beklentiler biraz daha artacak.”

TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ

Konyaspor Futbol Şube sorumlusu Selçuk Aksoy, geçen sezon takımın taraftarlara, taraftarların da takıma önemli katkılar sunduğunu belirterek, “Bu  sezon taraftarımıza farklı bir sezon yaşatmak istiyoruz” dedi.

Aksoy, yeni sezonda taraftardan Konyaspor'a daha çok destek olmalarını isteyerek sözlerini şöyle tamamladı:

“Geçtiğimiz sezon Konyaspor taraftarlarına, taraftarlar da takıma inanılmaz güzellikler yaşattılar. Bunu inkar edemeyiz. Yeni stad ve yeni taraftar profili ile Türkiye'de gündem oluyturduk. Aynı güzellikleri bu sezon da yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bizim bütün uğraşılarımız taraftarların tribünleri tıklım tıklam doldurması ve takıma destek vermesi içindir. Konya'nın da artık Bursa gibi, Trabzon gibi, Eskişehir gibi bir futbol şehri olarak anılması hakkıdır diye düşünüyorum. Taraftarlarımız 3 büyüklerin maçlarında 35-40 bin olabiliyorlarsa,  Akhisar ve Osmanlıspor maçlarında da 20 binin altına düşmemeli. Biz bu maçlarda da tribünleri dolu görelim, o yoğunluğu ve ambiyansı dolu dolu yaşayalım. Seyircinin fiziksel değil, duygusal coşkuyla sahaya indiği hiçbir maçı kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum