Akşehirspor’da hedef şampiyonluk

Akşehirspor’da hedef şampiyonluk

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Akşehirspor’da yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi. Yeni sezon öncesinde Başkan Ender Kalkan yeniden güven tazelerken takımın başına ise Akşehir’li Konyaspor’da futbol oynamış Faruk Temel getirildi

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Akşehirspor’da  yeni sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi.  Yeni sezon öncesinde Başkan Ender Kalkan yeniden güven tazelerken takımın başına ise Akşehir’li Konyaspor’da futbol oynamış Faruk Temel getirildi

KALKAN: TECRÜBESİNİ AKŞEHİR SPOR’A YANSITACAK

Akşehirspor Yönetim Kurulu Başkanı Ender Kalkan, bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıktıklarını belirterek “Akşehir Spor 3. Lig yolunda teknik direktörü, taraftarı, oyuncuları ve şehrin bütünlüğü ile emin adımlara gidecek” dedi.

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

Akşehirspor’un yeni teknik patronu Faruk Temel ise “AkşehirSpor’u şampiyon yapacak en önemli etken birlik ve beraberliktir. Takım, yönetim,  teknik ekip, taraftar ve basın ile bir bütün olursa şampiyonluk kaçınılmaz olur. Bu etkenler kenetlenirse başarı gelir. Bende bu kenetlenmeye destek vermek amacıyla buradayım. Başarılı olmak için çabalamak ve bir adım atmak önemli.  Bizde ilk adımı burada attık. Akşehirspor’u 3. Lige çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah gelecek yıl bu zamanlar 3. Lig’de olan bir Akşehir Spor için mukavele imzalamak nasip olur” sözlerine yer verdi.

ÇİFTÇİ: HEDEF ŞAMPİYONLUK

Akşehir Spor Yönetim Kurulu Üyesi ve Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi: “Geçen yıl aldığımız bu görevi, başkanımız ve yönetim kurulumuz gerçekten zorlu ve sıkıntılı günlerden sonra takımımıza bu günlere taşıdı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizde yönetim içerisinde bazı şeyleri yapmaya çalıştık. Gerçekten gece ve gündüzlerini bu işe verdiler.  Deplasman olsun iç saha olsun,  zorlu sezon geçirdiler. Bu yıl hedef farklı. Ender Kalkan Başkanlığında toplanan yönetim ile yola çıktık. Geçen sezon ligde kalma olayı vardı. Ama bul yıl hedefimiz şampiyonluk. Şampiyonluğun yanında ise Akşehirli gençlerimiz daha üst liglere kazandırmak. Sayın belediye başkanımızın desteği oldu ve olmaya devam ediyor. Başkanımızın desteği, taraftarın, yönetimin ve esnafın desteği ile bu hedefe gideceğiz” dedi.

İÇ TRANSFERDE İMZALAR ATILIYOR

Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Akşehirspor’da gelecek sezon hazırlıkları sürüyor. Kırmızı beyazlı ekipte iki Akşehirli oyuncu ile nikah tazelendi. Geçtiğimiz sezon 10 maçta Akşehirspor formasını başarılı bir şekilde terleten iki oyuncu Sadık Aytaç ve Rıdvan Yanık ile sözleşme imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.