Akşehirli krosçular destek istiyor

Akşehirli krosçular destek istiyor

Akşehir Belediyesi Kültürspor Başkanı Ercan Türüdü, katkı sağlandığı taktirde Türkiyede ses getiren bir kulüp olacaklarını söyledi.

16-17 Ocak tarihlerinde Silifke’de yapılan Kros Ligi müsabakalarında büyük bayanlarda ilk 12’ye giren Akşehir Belediyesi Kültürspor 28 Şubat’ta Denizli ve 24 Mart’ta Antalya’da devam edecek ligde ilk 8’e girmek amacında.

Silifke’de üç kategoride yapılan yarışmalarda genç bayanlar ve genç erkekler de elendiklerini ancak büyük bayanlarda Türkiye 11’ncisi olarak Kros Ligi’ne katılmaya hak kazandıklarını belirten Akşehir Belediyesi Kültürspor Başkanı Ercan Türüdü, “28 Şubat 2010’da Denizli/Pamukkale ve 24 Mart’ta ise Antalya merkezde devam edecek ligde ilk 8’e girmek amacımızdır. Kulübümüz kurulalı henüz 6 ay oldu. 150’si lisanslı 400 kayıtlı sporcumuz var. Badminton, boks ve atletizmde Türkiye şampiyonalarında, futbolda U–15 ve U-17’de Konya Amatör Küme de, voleybolda Konya Bölgesel Lig’de Akşehir’i başarıyla temsil ettik. Ayrıca Büyükler Bayan Voleybol Takımımız tüm hızıyla çalışmalarını sürdürmekte olup ilk maçını 31 Ocak’ta Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda Niğde ile yapacak. Amacımız 3. Lig’e çıkmaktır. Belediye Başkanı Op.Dr. Mustafa Baloğlu ve başkan yardımcısı Yahya Yıldız ile ilçe spor müdürümüz Mustafa Şenkon, belediye kültür birimi çalışanları, sporcularımız, velilerimiz, branş antrenörlerimiz ve yönetim kurulumuz ilk yılda sağlanan bunca başarının mimarlarıdır. Eminim ki ilçemizde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri de katkı sağlarsa Türkiye’de ses getiren bir kulüp oluruz. Onların da kulübümüze destek vereceklerine inanıyorum. ‘Spor sadece futbol değildir’ sloganıyla yola çıkıp tüm amatör dallarda varız diyoruz” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.