Akşehir’de spor şenliği başladı

Akşehir’de spor şenliği başladı

Akşehir Kaymakamlığı, Akşehir Belediyesi ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen “Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği” başladı. Önceki gün akşam başlayan şenlik iki karşılaşmaya sahne oldu.

Akşehir Kaymakamlığı ve Akşehir Belediyesi’nce desteklenen Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nce ismi verilen “Şipitin Çıksın 1. Kültür ve Spor Şenliği” başladı. Saat 18.00’da başlayan Şenliğin ilk spor heyecanı Ceylanlar Halı Saha Spor tesislerinde yaşandı. Atakent Mahallesi ile Çimendere Mahallesi arasında oynanan futbol karşılaşması bol gollü geçti.  Çimendere rakibi Atakent Mahallesi’ni 4-0 farklı mağlup etti. Şenliğin ikinci spor heyecanı ise Zekai Baloğlu Kapalı Spor Salonu’nda yaşandı. Değirmen Köy Mahallesi ile Kozağaç Mahallesi Voleybol maçında karşılaştı. Müsabaka Kozağaç Mahallesi’nin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

AÇILIŞI KAYMAKAM SEZGİN VE BELEDİYE BAŞKANI AKKAYA YAPTI

İlk kez düzenlenen Şipitin Çıksın Kültür ve Spor Şenliği’nin açılışı Zekai Baloğlu’nda oynanan Değirmen Köy Mahallesi Kozağaç Mahallesi voleybol karşılaşması öncesi yapıldı. Maça katılan Kaymakam Yalçın, Sezgin, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya, Emniyet Müdürü Erkan Çelik ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sadık Köseoğlu açılışı gerçekleştirdi. Açılışta konuşan Kaymakam Sezgin ve Belediye Başkanı Salih Akkaya; Şenliğin hayırlı olmasını, dostluk ve beraberlik içerisinde geçmesini diledi.

BÜNYAMİN AKIN/AKŞEHİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.